Nerijus Bilevicius.
1 av 6
35-åringens sperma har påträffats på flera ställen. - Foto: Polisen
Ladan.
2 av 6
Här är fönstret ut mot cafét. Pilarna visar var Neijrus sperman har påträffats. - Foto: Polisen
Pilarna visar var sperma har påträffats. Detta är ett rum inne i ladan.
3 av 6
Pilarna visar var sperma har påträffats. Detta är ett rum inne i ladan. - Foto: Polisen
Sperma har även hittats i lampskärmen som ligger i handfatet.
4 av 6
Sperma har även hittats i lampskärmen som ligger i handfatet. - Foto: Polisen
Lisa Holm.
5 av 6
Delar ur förhör med Nerijus Bilevicius. - Foto: Polisen
6 av 6
- Foto: Polisen

Så förklarar 35-åringen sperman på mordplatsen

Spermans placering tyder på att Nerijus Bilevicius, som åtalas misstänkt för mordet på Lisa Holm, funnit tillfredställelse i att stå vid fönstret och iaktta kvinnor vid cafét.


På onsdagen inleddes rättegången mot 35-årige Nerijus Bilevicius som åtalas misstänkt för mordet på Lisa Holm. Ett av många bevis som binder 35-åringen till brottsplatsen är hans sperma.

Den har anträffats på flera olika platser i ladan, bland annat i "hörnrummet", i en lampkupa som låg inne på en toalett och i området vid ett fönster med utsikt mot cafét där Lisa Holm jobbade.

Enligt förundersökningsprotokollet tyder spermans placering bland annat på att Nerijus befunnit sig där och onanerat upprepande gånger samt att han funnit tillfredställelse i att stå vid fönstret och iaktta kvinnor vid cafét.

Neijrus har först sagt att han inte har onanerat i ladan, men när bevisningen om hans sperma framförs säger han att det är "en personlig grej" som han inte vill berätta om. Här är ett utdrag från förundersökningsprotokollet.

Men senare under förhören med Neijrus kommer det fram att han har onanerat i ladan, men han vill inte gå in på några detaljer.



Att sperman har påträffats är en av anledningarna till att åklagaren haft svårt att hitta något annat motiv än sexuellt, trots att Nerijus förnekar till brott. Han säger under rättegången att han inte ens har träffat Lisa Holm.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!