Nu försvinner den här från menyn.
1 av 3
Nu försvinner den här från menyn. - Foto: Ap
Nu säger McDonald's hej då till den här hamburgaren.
2 av 3
Nu säger McDonald's hej då till den här hamburgaren. - Foto: Ap
McDonald's avslutar kampanjen med stjärnkocken Jureskog.
3 av 3
McDonald's avslutar kampanjen med stjärnkocken Jureskog. - Foto: Ap

Det här favoriten försvinner från McDonald's meny redan på måndag

McDonald's säger nu hej då till den här favorithamburgaren redan på måndag.


McDonald's nya sommarmeny kommer att finnas tillgänglig redan från den 14 juni. Men ibland måste man säga hej då till något för att kunna säga hej till något annat. Det kommer nämligen McDonald's att göra.

Redan på måndag kommer en av favoriterna från snabbmatskedjans meny att försvinna, kan Nyheter24 nu bekräfta.

– Från och med måndag kommer vi avsluta vår kampanj vi haft med Jureskog och på tisdag kommer vår nya sommarmeny, säger Alexandra Hempel Svenonius, presschef på McDonald's till Nyheter24.

Det betyder att stjärnkockens hamburgare kommer att försvinna från menyn. Så är det en av dina favoritmål på McDonalds får du passa på att njuta av hamburgarna de sista dagarna innan det är dags att hitta nya favoriter i sommarmenyn.

/
/
/
/
Mat
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du sakna hamburgaren?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Börsen öppnar nedåt

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.

Stämmer tobaksjätte för vitt snusberoende

En amerikansk man har stämt tobaksjätten Philip Morris i USA och dess dotterbolag Swedish Match för att ha blivit beroende av vitt snus.

Så många regioner har krigsplacerat läkare

Alla Sveriges regioner utom fem har krigsplacerat läkare, visar en kartläggning som tidningen Sjukhusläkaren gjort. Hur många läkare det rör sig om är hemligstämplat.

Kvinna i 40-årsåldern död – blev påkörd av tåg

En kvinna i 40-årsåldern avled på onsdagskvällen efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid järnvägsstationen i Frövi norr om Örebro, skriver Nerikes Allehanda.