1 av 2
- Foto: McDonald's / Facebook
N24 testade burgarna!
2 av 2
N24 testade burgarna! - Foto: TT / n24

Stjärnkocken Jureskog lämnar Facebook efter kritiken: "Tar det extremt personligt"

Stjärnkocken säger själv att det är dåligt att folk smutskastar honom på sociala medier.


Flera personer har på sociala medier klagat kring hur maten på McDonald's kan se ut. En rätt på menyn som inte klarat sig utan kritiken är burgarna som serveras via gästspelet av stjärnkocken Johan Jureskog.

Bildkälla: Facebook

Stjärnkocken Jureskog tycker dock att det är fel att hänga ut kockar och restauranger på sociala medier.

– Är jag inte nöjd med min mat då säger jag till restaurangägaren eller servitrisen. Jag hänger inte ut någon på sociala medier och smutskastar andra människor. Det är inte jag. Jag är en av Sveriges absolut bästa kockar. Då är det klart att det är jättekul att smutskasta mig, säger Johan Jureskog till Nöjesbladet.

Därför har stjärnkocken bestämt sig för att hela plocka bort sin Facebook-sida. Han orkar helt enkelt inte med det.

Han fortsätter med att säga att om man vill honom någonting så kan man komma till Rolfs kök eller AG för där står han i person. Han säger också att han tar det "extremt personligt".

Om burgaren finns bara positiva ord.

– Det är en kanonburgare. Jag har ätit den 5 gånger, senast i går, och varit lika nöjd varje gång. McDonald's gör ett toppenarbete med det här, säger han till Nöjesbladet.

Johan Jureskog: "Det här är min favorit av de nya burgarna"

Stjärnkocken Johan Jureskog: "Jag kan inte leva utan..."

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Polisen i Tibro rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På riksväg 49, i utkanten av Tibro och i riktning mot Skövde, kör en kranbil in i en vägportal.", skriver polisen på sin hemsida.