Elins semester med pojkvännen övergick i en mardröm efter bara några timmar i Turkiet, berättar hon för Nyheter24.
1 av 6
Elins semester med pojkvännen övergick i en mardröm efter bara några timmar i Turkiet, berättar hon för Nyheter24. - Foto: privat / montage
Helt oprovocerat började Elins pojkvän enligt henne misshandla henne brutalt när hon låg i sängen och sov under måndagsmorgonen.
2 av 6
Helt oprovocerat började Elins pojkvän enligt henne misshandla henne brutalt när hon låg i sängen och sov under måndagsmorgonen. - Foto: privat
Hennes kropp är helt blåslagen.
3 av 6
Hennes kropp är helt blåslagen. - Foto: privat
Det sprutade blod ur både näsan och den spruckna läppen.
4 av 6
Det sprutade blod ur både näsan och den spruckna läppen. - Foto: privat
Hotellsängen fylld med blodfläckar efter den påstådda misshandeln.
5 av 6
Hotellsängen fylld med blodfläckar efter den påstådda misshandeln. - Foto: privat
Hon har även en lös framtand efter den misshandel hon säger inträffade. Men värst av allt är att hennes pojkvän enligt Elin även tog hennes pass och pengar när han försvann från hotellet.
6 av 6
Hon har även en lös framtand efter den misshandel hon säger inträffade. Men värst av allt är att hennes pojkvän enligt Elin även tog hennes pass och pengar när han försvann från hotellet. - Foto: privat

Elin: Min pojkvän misshandlade mig och stal mitt pass – på semestern

Elins pojkvän hade varit våldsam tidigare. Deras semester i Turkiet urartade under måndagsmorgonen i grov misshandel och stöld.


Efter ett års förhållande skulle semesterresan till Antalya, Turkiet, bli av.

Elin, 19 har haft ett stormigt förhållande med sin pojkvän, berättar hon exklusivt för Nyheter24 direkt från Turkiet. Han har tidigare dömts för vållande till kroppsskada mot henne då han enligt Elin puttade henne mot en vägg inne på en krog.

Nu hade de alltså ändå bestämt sig för att åka på semester tillsammans och allt började bra när de landade i Turkiet nu under söndagskvällen.

Stämningen var fin, de hade det mysigt tillsammans och tjafsade inte alls så som de brukar, enligt Elin. De gick och badade lite, satt på balkongen och pratade och lyssnade på musik, åt på restaurang och gick sen ut och festade tillsammans under natten.

Sen började mardrömmen, enligt Elin.

Elin berättar hur hon låg och sov på hotellet nu tidigt under måndagsmorgonen. Plötsligt kom hennes pojkvän in i rummet, började skrika, drog upp henne ur sängen och kastade ner henne på golvet.


Enligt Elin sparkade han henne i ansiktet och tog strupgrepp henne så att hon trodde att hon skulle dö. Hennes läpp spräcktes, blod från näsan och tandköttet sprutade överallt och nu sitter även hennes framtand löst.

– Det var verkligen helt oprovocerat. Han har problem med humöret men jag trodde aldrig det skulle gå så här långt, säger Elin.


Efter den brutala misshandeln ska han ha tagit hennes pass och pengar och flytt därifrån, i samband med att en receptionist kom till rummet och öppnade dörren med huvudnyckel för att avstyra misshandeln. Innan det ska han ha sagt "du har ju bara ramlat i duschen och tappat bort ditt pass på fyllan, ingen kommer tro dig".


– Jag vill verkligen härifrån, men han har tagit mitt pass och mina pengar så jag vet inte hur jag ska bära mig åt, säger Elin uppgivet.

På Facebook har hon själv skrivit om händelsen och fått stöd från sina vänner.


Pojkvännen i sin tur har även han lagt ut en status där han kommenterar händelsen:


Han möts dock av ett stort antal ifrågasättanden och hotfulla kommentarer direkt.

Vilket han väljer att kommentera med dessa ord:

Elin säger till Nyheter24 att hon ska försöka uppsöka läkare och göra en polisanmälan, vilket försvåras avsevärt eftersom att hon inte har några id-handlingar.

Nyheter24 har varit i kontakt med svenska ambassaden i Turkiet, som meddelar att de ska försöka hjälpa Elin i hennes utsatta situation.

Hennes 20-åriga pojkvän är enligt bekräftade uppgifter från tingsrätten dömd sedan tidigare för följande brott i kronologisk ordning under perioden 2011-2016:

Olovlig körning, tillgrepp av fortskaffningsmedel, stöld, brott mot strålskyddslagen, narkotikabrott, snatteri, narkotikabrott, skadegörelse, häleri, försök till stöld, skadegörelse, häleri, stöld, ofredande och vållande till kroppsskada.

Uppdatering: Nyheter24 har erbjudit pojkvännen att berätta sin version av det som inträffade. Han har valt att avböja den möjligheten.

Fotnot: Elin är ett fingerat namn. Om du själv- eller någon i din närhet är drabbad av våld i en nära relation så rekommenderar vi att du kontaktar Kvinnofridslinjen. Här kan du också läsa om varningstecken i våldsamma relationer och varför det inte tillhör ovanligheterna att de som drabbas stannar kvar hos sina förövare.

Även i Magaluf har det varit våldsamheter under helgen, när turister blev brutalt misshandlade av hotellets vakter. Vi har också rapporterat från Rissne Pride, där vi har unik film från den tragiska misshandeln som inträffade under fredagskvällen.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ljusare förhoppningar kring tysk ekonomi

Schweizisk klockexport ur led

Suget efter schweiziska lyxklockor minskar tydligt. I februari sjönk exporten med 3,8 procent på årsbasis – blott andra gången de tre senaste åren som man noterar fallande exportsiffror.

Åtvidaberg: Polisen rapporterar om skottlossning

"Höga smällar var misstänkt skottlossning", skriver polisen på sin hemsida.

Populära butiken tvingas stänga efter 172 år: "Bestörta"

I 172 år har den kända skinnbutiken lockat till sig turister, sommargotlänningar och öbor. Men nu tvingas Visbys äldsta affär att stänga.

Försvagad sits för Danmarks regering

Den danska regeringens position försvagas och Inger Støjbergs Danmarksdemokraterne stärks sedan en folketingsledamot bytt parti till hennes och en politisk vilde också bestämt sig för att gå med där.

Ras för bitcoin

Kryptovalutor som bitcoin faller kraftigt och just bitcoin har under morgonen backat drygt 5 procent. Nedgången betyder att en bitcoin nu handlas kring drygt 63 800 dollar vilket innebär en nedgång på 10 procent de senaste fem dagarna.