1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Adrijan, 9, skulle ha halloween-fest – men ingen kom

Adrijan hade sett fram mot att ha över sina vänner på ett halloween-party, men ingen kom. Nu vill mamman uppmana föräldrar att komma i håg att osa.


Natacha Noor Al Lamis son 9-årige Adrijan från Sundsvall har haft det svårt i skolan med mobbning, men under halloween-helgen såg han fram emot att få anordna en halloween-fest för sina klasskamrater.

Natachas syster hade erbjudit sig att låta Adrijan bjuda hem fyra kompisar på festen. De gjorde inbjudningskort tillsammans och bjöd in klasskamraterna. De hade också skrivit med att familjerna skulle höra av sig om de inte kunde komma.

Bildkälla: Privat

Dagen för festen körde Natacha Adrijan till systern.

– Han var väldigt exalterad, hade sin halloweendräkt och ansiktsmålning på. Men när vi kommit en bit så ringer min syster och berättar att alla de andra barnen tackat nej inom bara någon timme. Jag blev väldigt frustrerad och upprörd, berättar Natacha för Nyheter24.

Adrijan blev väldigt besviken och ville inte längre ha sin ansiktsmålning. Och de frågade sig vad de skulle göra med maten och tårtan som köpts in till festen.

– Jag kände mig så himla ledsen och besviken på människor. Det är ju inte meningen att man ska förbereda en fest, laga mat och pynta och så säger folk att de inte kommer bara en timme innan, säger Natacha.

Bildkälla: Privat

Natacha delade historien i en stor grupp på Facebook som snabbt blev uppmärksammad. Många erbjöd sig att komma till festen och flera skickade till och med meddelanden och erbjöd sig att bjuda in släktingar i Sundsvall.

Natacha lyckades dock lösa situationen till slut genom att ringa en granne och fråga om deras barn skulle vilja komma på festen. Vilket de ville, så till slut blev det en fest för Adrijan och alla verkade ha trevligt.

Nu vill Natacha uppmana andra föräldrar att komma ihåg att säga till om deras barn inte kan komma på kalas de är inbjudna till.

Nyheter24 har tidigare skrivit om den ensamma pojken som inte hade några vänner och därför skickade födelsedagskort till sig själv och svenska Simone som hade födelsedagsfest men ingen av de 30 inbjudna barnen dök upp.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du OSA?
Tack för din röst!