Polisen behöver hjälp av vittnen och folket för att hitta mannen.
1 av 2
Polisen behöver hjälp av vittnen och folket för att hitta mannen. - Foto: TT
Bussen på bilden har inget med händelsen att göra.
2 av 2
Bussen på bilden har inget med händelsen att göra. - Foto: TT

Man onanerade framför flicka på bussen - jagas nu av polisen

På en buss mellan Lund och Sjöbo onanerade en man under midsommarafton framför en flicka på en offentlig buss. Nu jagar polisen mannen.


Under natten på midsommarafton inträffade den ofredande händelsen på bussen från Lund till Sjöbo. En 17-årig flicka satt i på bussen när en man i 35-årsåldern hoppade på och satte sig i sätet mitt emot. Sedan bytte mannen plats och började onanera precis intill flickan. 

Flickan reste sig och gick förbi mannen för att gå där ifrån, hon gick fram till ett par lite längre fram i bussen för att berätta om vad som hänt. Mannen i paret valde då att konfrontera blottaren, som ska ha erkänt, skriver Skånska Dagbladet.  

En polisanmälan gjordes på platsen, men den masturberande mannen hade hunnit gå av bussen och lämnat platsen.  

 – Tyvärr kunde gärningsmannen inte gripas på plats. Blir man utsatt för den här typen av brott eller ser någon annan bli utsatt för det så får man gärna ringa 112 direkt, för det är ett pågående brott och det blir lättare för oss att hinna dit i tid, säger Fredrik Bratt till Skånska Dagbladet. 

Varken paret eller flickan kände igen mannen sedan tidigare men polisen har fått signalement om hur han såg ut. Det letar nu efter en man i 30-35-årsåldern med blont, axellångt hår, blå-vit mössa och mörk jacka. 

– Om det är någon som lagt märke till eller blivit drabbade av den här mannen så är vi givetvis intresserade av det. Den här typen av brott kan skrämma folk något enormt. Det är ju väldigt obehagligt att bli utsatt för sådant här, säger Fredrik Bratt till Skånska Dagbladet. 

Polisen kommer Polisen har nu inlett en förundersökning där det ska höra vittnen och se om det fanns några övervakningskameror på bussen som kan ha fångat mannen på bild. 

Se när en ung tjej somnade på nattbussen – tros ha blivit våldtagen av tre män


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit med om något liknande?
Tack för din röst!