Här är bilden som killen skickade till henne.
Här är bilden som killen skickade till henne. - Foto: Privat

Hon blev utpressad med en gammal nakenbild – la upp den själv i stället

Bloggaren Fie Laursen blev utpressad av en kille hon knappt kände på Instagram.


Den danska bloggaren Fie Laursen fick en gammal nakenbild skickad till sig på Instagram av en kille hon knappt kände, skriver Ekstrabladet.

Han hotade med att sprida bilden på henne i underkläder på internet. Men det var då bloggaren gjorde något som han knappt kunde ha räknat med.

– Jag delar nu min "nakenbild" innan någon annan gör det. Vem skrattar nu, skriver Fie i ett inlägg på bloggen.

Fått uppmärksamhet

Det hela har nu fått mycket uppmärksamhet i Danmark och folk undrar varför hon för det första ens skickat bilden men också varför hon nu valt att själv publicera den, skriver Ekstrabladet.

Här är bloggarens inlägg som uppmärksammats:

"Den här bilden fick jag från en kille som jag inte ens känner. Det är många gånger jag fått den skickad till mig och fått frågor om det är jag, och så har jag blivit hotad med att den ska komma ut i pressen. Jag är trött på att känna en press över den här bilden, som jag tog för många år sedan, eftersom jag bara tog den som en "Body check"-bild, så att jag kunde följa min kropps förvandling när jag kämpade mot ätstörningar. Under hela tiden har jag haft många såna här bilder på min telefon, och just den här skickade en väninna vidare till sin telefon, då hon satt med min telefon. Och ja, vi bråkade lite om det om jag minns rätt. Nu har jag blivit hotad med den här "nakenbilden" så länge och jag är så trött på det, så därför vill jag inte låta några idiotiska människor håna mig. Här är min jävla nakenbild. Jag ser hellre att jag delar den och klarar av det här, än att en idiot hänger ut mig och hånar mig."

Bildkälla: Privat

/
/
/
Hot
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!