Pappan fick panik när sonen kräktes – nu skrattar hela internet åt honom

Pappan la senare ut hela händelsen på Facebook och nu skrattar alla åt honom.


Pappa Ben greps av panik när sonen kräktes i bilen och som kanske vilken förälder som helst försökte han få av de nerspydda kläderna men det gick inte så bra.

Han berättade senare om händelsen på Facebook som slutade med att polisen stannade för kolla läget. Inlägget har nu gillats 91 000 gånger och delats ungefär 149 700 gånger. Ja, men kan väl säga att hela världens skratta åt honom.

"Så, det här hände precis. Jag stannade vid vägkanten och försöker att låta bli att kräkas själv. Ring mig." skriver att först. Vilket kan tyckas vara ett ganska normalt sms, men det slutar inte här.

Bildkälla: Facebook

Sen spårar det lite. "Jag kräktes bara när jag försökte torka av honom. Det luktar SÅ ILLA. Jag står vid vägkanten och torrhulkar, jag kan inte ens vara i bilen för att det är så hemskt. Jag vet seriöst inte vad jag ska göra, jag kräks varje gång jag försöker tvätta av honom. Jag kräks på någon kvinnas gräsmatta i Burlingame och hon kommer ut och frågar om jag är full när jag kör barnen i bilen. Jag försöker förklara att jag sympatikräks och inte kan hantera lukten. Det här är SÅ HEMSKT. Och nu kom polisen. För de har inget bättre för sig i Burlingame. Ooooooooooooooooch nu – alkotest. DU ÄR SKYLDIG MIG SÅ MYCKET!"

Bildkälla: Facebook

Haha, ja nu kan man väl säga att det spårade en aning, eller hur? Men det fortsätter så här: "Samtidigt fortsätter Declan att kräkas. VAD ÅT HAN FÖR DET LUKTAR SOM RUTTNANDE VALSPÄCK. SVARA I TELEFONEN!!!!!!! Åtminstone klarade jag alkotestet. Försöker köra hem med fönstren nere och andas genom min skjorta."

Bildkälla: Facebook

Vad ska man säga, vissa är mer känsliga för spyor än andra.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bohlin om kritiken: "Fick okej att höra av mig"

"Europa för beroende av krut från Kina"

Vapenproduktionen i Europa är alldeles för beroende av krutråvaror som nitrocellulosa från Kina, enligt Saabs vd Micael Johansson. Det utgör en risk för Europas säkerhet.

Ärkefienderna dämpade efter attack i Iran

Såväl Iran som Israel ligger fortfarande lågt kring fredagens förmodat israeliska attack mot mål i Iran. Det tolkas som en signal om att ärkefienderna tycks vara redo att förhindra en eskalering till ett storkrig i Mellanöstern – åtminstone för tillfället.

En del av Børsens mur har rasat

En bit av muren i byggnaden Børsen har rasat på lördagsmorgonen, uppger Jakob Vedsted Andersen vid räddningstjänsten på en pressträff.

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

1 timme sedan
Förhoppningar om räntesänkningar har även fått fritidshusmarknaden att vakna till liv. Fler objekt har sålts och priserna har stigit den senaste tiden.

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

1 timme sedan
Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.