Simone, 25, visar upp sin stora förvandling – för att tysta hatarna

Simone gjorde en livsavgörande förvandling och anklagades för att vara fejk. Nu motbevisar hon hatarna.


Nyheter24 har tidigare skrivit om då 23-åriga Simone Anderson från Nya Zeeland, som förut vägde 170 kilo. Vikten gjorde det svårt för henne att utföra vardagliga sysslor, och hon bestämde sig för att gå ner i vikt, skriver Independent.

Hon bestämde sig till slut för att starta ett konto på Instagram, för att dokumentera sin viktnedgång. Mest för sin egen skull.

– Jag visste att det inte fanns någon återvändo den här gången, berättar hon för BBC.

90 kilo och två år senare har hon över 163 000 följare. Med tiden har hon fått ofantligt mycket support och inspiration från hela världen, men var inte beredd på uppmärksamheten – och dess negativa kommentarer.

Hon har anklagats för att ljuga om sin kropp och därför har hon valt att visa hur hennes kropp såg ut innan hudoperationen.

– Jag har bara försökt att vara så ärlig som möjligt. Från dag ett visade jag det goda, det dåliga och det fula med extrem viktnedgång.

Simone har opererat magsäcken och gjort en kosmetisk operation för att ta bort hud.

– Jag blottade min hud, jag visade varje bristning och varje hängande hudbit. Att personer kommer tillbaka för att berätta att jag fejkar var jobbigt eftersom jag inte tillfredsställde alla.

– Genom hela min resa har jag försökt vara så ärlig som möjligt om min upplevelse och berätta exakt hur det gått till, så att kallas fejk sårade mig mycket.

Simone delar nu med sig av diet- och hälsoråd online, skriver Independent.

Om du tyckte det här var inspirerande kan du även läsa om Vanessa som använder sin Instagram för att förändra bilden av den perfekta kroppen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!