Kayla blev utbjuden på en båttur av killen – slutade absolut inte som planerat

Det var nog det sista hon förväntade sig.


Kayla Hutch trodde att hon hade blivit utbjuden av Emad hon träffat via Tinder. En romantisk båttur stod på schemat men så blev det verkligen inte. När hon klev ombord på båten så möttes hon av flera kvinnor som också blivit medbjudna.

Redan innan kände hon att något inte stod rätt till eftersom han betedde sig underligt och var lite tillbakadragen.

– Vilket kändes konstigt då han hade försökt träffa mig i ett halvår och skickade fem sms samma morgon för att vara säker på att jag skulle komma, säger Kayla till The Daily Dot.

– Det var ungefär 20 kvinnor och fem män på båten. Jag började prata med några 21-åringar. Jag frågade dem hur de känner killarna och de svarade att de träffade Emad genom Tinder och att det här var första gången de träffades.

I ett videoklipp berättar hon att hon att hade simmat tillbaka till land om hon hade kunnat simma.


– Han kom fram till mig för att se vad som var fel, och jag sa att jag inte tyckte att det var schysst att han skapade någon typ av dejting-show för sig själv. Han svarade "Jag förstår inte vad problemet är, sluta vara obekväm", säger hon till tidningen.

Kayla kände sig illa till mods och försökte till och med erbjuda förbipasserande båtar pengar för att skjutsa tillbaka henne. Till slut fick hon hoppa av mardrömsbåten. Hon publicerade ännu en video på Facebook där hon uttryckte sin glädje över att ha blivit "räddad".


På sociala medier bad hon sina vänner att kommentera Emads bilder med "Var är Kayla?". Vilken han inte tyckte var roligt och tog bort många av kommentarerna.

– Ett psycho. Hon bad alla sina vänner kommentera 'Var är Kayla' på min Instagram för att hon trodde att jag bjöd ut henne som en dejt, svarade han en som kommenterade.

– Jag tror han kallade mig 'psycho' för att han förväntar sig att kvinnor ska vara tysta och artiga i den här typen av situationer. Han blev märkbart obekväm när jag frågade varför han bjöd in en massa tjejer och fick alla att tro att vi skulle vara hans dejt, säger Kayla till The Daily Dot.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!