Dela inte den här bilden vidare.
Dela inte den här bilden vidare. - Foto: Twitter / Pixabay

Tusentals delar den här Snapchat-bilden – därför ska du inte göra det

Den här bilden på en otrogen kvinna har spridits som en löpeld på internet – men det finns en viktig sanning bakom.


Tänk dig att du får en snap av din partner. Fint. Inget konstigt med det.

Tänk dig nu att du får en snap där din partner har sex med sin bästa vän med informationen att hen "är upptagen – skriv senare".

Det är extremt troligt att hjärtat skulle gå i tusen bitar och det var den känslan som Twitter-användaren Lord MooxXxie gav sken av när han la ut en viral tweet om hans flickvän i december förra året.

Texten "SMH (engelskt uttryck för "skakar på huvudet") allihopa, min tjej tillsammans med sin bästa vän, och han snapchattade det här. Vad gör jag?" ackompanjerade tweeten som spreds som en löpeld över sociala medier.

Flera sajter plockade upp historien och målade upp allting som en sann historia. Bland annat Elite Daily skrev om det plågsamma och sjuka snap-meddelandet så sent som för en vecka sen.

Fast hör och häpna – det var inte sant. Lite som när den här bilden på en polis som hittade en kille upptejpad efter en svensexa började spridas igen.

Twitteranvändaren som delade bilden från början har skrivit att allt var ett skämt – och att bilden inte var äkta. Varifrån den kommer ifrån är inte klarlagt.

Och tur är väl det för killen egentligen.

Även danska Metroxpress har belyst den sanna sidan av bilden.

Läs också om en bild som spridits på dejtingsidor av en livsfarlig man – eller om Ryan som hittade en sjuk annons om honom som inte alls var sann.

Ladda ner vår app för att få full koll på vad som händer på internet och irl.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett bilden?
Tack för din röst!