1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Isaac, 17, somnade på skolbussen – fick en chock när han vaknade

I en nyvaken Snapchat-video frågar sig Isaac: "Var har jag hamnat någonstans?".


Många har säkert erfarenheten av att behöva ta en buss till skolan på morgonen. Och att somna på bussen är det flera som varit skyldiga till.

Därför kan vi identifiera oss med Isaac Maciel Rodriguez, 17, som pluggar på John Jay High School i San Antonio, Texas i USA. Han berättar för Buzzfeed att han ofta somnar på bussen, men att hans kompis Monica brukar väcka honom.

Twitter

I måndags gjorde hon inte det. Isaac sov sött förbi skolan och hela vägen till slutdestinationen. Nyvaken vaknade han upp och kollade runt sin omgivning.

– Jag tänkte, vad i hela friden, varför är det ett fält här?, säger han till Buzzfeed.

Till slut kom han fram till slutsatsen om att han sovit sig hela vägen till bussgaraget. Förvirrad och lite sur så spelade han in en Snapchat-video och la ut den på Twitter med texten "Somna inte på bussen.

Flera såg humorn i Isaacs morgonblunder och tweeten har i nuläget över 16 000 retweets.

Lite som svenska 17-åriga Theas sjuka äggvideo som blev superpopulär.

Var lugn, Isaac tog sig därifrån. Han hittade buschauffören som var snäll nog att skjutsa honom tillbaka till skolan i samma buss. Och bad om ursäkt för att han glömde bort 17-åringen.

Han varnar nu andra från att "göra om hans misstag" då han blev lite skärrad. Tipsen är att ha ett alarm på telefonen eller att helt enkelt inte somna. Någonting som han inte kommer göra igen. Särskilt eftersom hans kompis Monica svek honom.

– Hon sa att hon inte ens visste att jag var kvar på bussen. Hon mådde dåligt över det, säger tonåringen till Buzzfeed.

Bra jobbat, Monica...

Läs också om Nicoles dejtingprofil som skrämmer livet ur internet – eller om Marks mysterium där han såg en tjej som stod i hans badrum på Tinder.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du somnat på en buss?
Tack för din röst!