Presidentkandidaten Hillary Clinton och hennes välkända glada vinkning.
Presidentkandidaten Hillary Clinton och hennes välkända glada vinkning. - Foto: TT BILD

Pojke klädde ut sig till Hillary Clinton – möttes av hatstorm

Barnet ville klä ut sig till Hillary Clinton till årets halloweenfirande. Då anklagades föräldrarna för att vara barnmisshandlare.


Årets halloweenfirande är över och har bjudit på riktigt blodisande sminkningar, taskiga pranks i barnens godisskålar och en fantastisk "Disco Scar" av ingen mindre än Zara Larsson.

Men en outfit till halloween som verkligen har skapat kaos på nätet, är den som bars av den här åttaåringen.


Ja, han var utklädd till ingen mindre än heta presidentkandidaten Hillary Clinton. Inget konstigt med det kan en tycka. Mamman till barnet beskrev hur det gick till när barnet valde sin utklädnad.


Rimligt ändå.

Men tydligen fick den här utklädnaden människor över hela världen att gå i taket av ilska (och en stor dos homofobi).

Twittraren @TravisBickle96 skrev att utklädnaden är "sjuk" för att barnets föräldrar är ett lesbiskt par och att de uppenbarligen vill indoktrinera sin son till att bli homosexuell. Han skrev också "att klä ut en pojke till en flicka är kräksframkallande."

Pojkens mamma, som delade med sig av bilden på Twitter.

Tack och lov finns det ändå många sunda personer där ute, som påpekar att ingen höjer på ögonbrynet när tjejer klär ut sig till mäktiga män.

Varför skulle det inte vara lika självklart för en pojke att klä ut sig till en av världens mäktigaste kvinnor?


Sen fanns det de som fokuserade på helt andra viktiga saker. That hair.


Tack och lov visade det sig att pojkens halloweenoutfit blev en stor succé bland hans nära och kära och det är ju det enda som betyder något egentligen.


Något som däremot med all rätt chockade tusentals under halloweenhelgen, var den här kusliga TV-sändningen där en väderpresentatör plötsligt gick upp i rök. Här kan du se de absolut läskigaste outfitsen och sminkningarna från årets Halloween.

Glöm inte att ladda ner vår app, det kan du göra här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde fler barn klä ut sig till mäktiga kvinnor?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ängelholm

1 timme sedan
"En singelolycka med en personbil inträffar på E6 söder om Strövelstorp i riktning mot Ängelholm.", skriver polisen på sin hemsida.