Kayla gick ner 87 kilo – det här är den vanligaste frågan hon får

Kayla publicerade ärliga bilder av hur en viktnedgång ser ut på riktigt.


Kayla gick ner ungefär 87 kilo i vikt. Något som en del gör efter en viktnedgång är att publicera före- och efterbilder. Vilket även hon gjorde, på Imgur delade hon med sig av hennes resa och ärliga bilder på hur en viktnedgång faktiskt ser ut.

Bildkälla: Imgur

"De flesta av er vet att jag har gått ner ungefär 87 kilo under de senaste två åren och ungefär 90 procent av frågorna jag får handlar om samma sak: Vad har hänt med all min extra hud?" skriver hon till bilderna.

Hurleyyy831, som är användaren bakom kontot som publicerade bilderna, skriver att det inte är snyggt men att det är så det faktiskt ser ut för en person som gått ner mycket i vikt.

"Lös hud. Det är mest runt magen, på bröstkorgen och armarna. Tyngden ger mig hudproblem och ryggsmärta. Den gör det omöjligt för mig att träna på vissa sätt och den förändrar min kropps tyngdpunkt" fortsätter hon.

Bildkälla: Imgur

Hon berättar att det har påverkat hur hon ser sig själv och hennes självförtroende. Det hon skriver är nog något som många som själva har gott ner i vikt kan förstå. Men Kayla menar att det inte är den här sanningen som visas upp på sociala medier.

Bildkälla: Imgur

Kayla skriver att den lösa huden efter viktnedgången är något som hon vill få bort så mycket hon kan på naturlig väg.

Läs också om Linda, som opererade bort lös hud efter sin viktnedgång.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!