Debbi, 24, behövde hjälp med sin semesterbild – här är resultaten

Stockholmstjejen Debbi Kuzmanovic fick en chock när hon loggade in på nätet några timmar senare.


När det kommer till internet i kombination med fotoredigering så uppstår ofta ljuv magi.

Favoriter vi minns är bland annat Emelie som behövde få bort en vinflaska från sin selfie, men fick betydligt mer "hjälp" än hon hade hoppats på. Glöm inte heller de här svenska semestersnubbarna som twittraren Felicia gick loss på.

Senast i raden av personer som har fått en bild helt sönderredigerad på roligast möjliga sätt, är 24-åriga Debbi Kuzmanovic från Stockholm.

Hon var nyligen på semester i Belgrad, Serbien, och fastnade på bild framför ett stort paketkonstverk i staden.

Bilden blev bra, men mindre lyckat var det att ett gäng andra turister också var med på bilden. Så Debbi bestämde sig för att ta hjälp av tjejerna i Facebookgruppen Honey & the Bees och deras redigeringsskills.

– Jag var ju utomlands då, så jag hade inte så bra tillgång till internet. Men jag var helt allvarlig när jag la upp bilden, jag ville verkligen ha den redigerad, säger Debbi till Nyheter24.

Och självklart dröjde det inte länge förrän the busy bees satte sig själva i arbete.


– Sen när jag kopplade upp mig några timmar senare så var det fullt med kommentarer och det var bara roligt! Det var så fascinerande att se att folk verkligen hade gått all in. Att de ens har den fantasin och kom på värsta roliga grejerna!


Ptja, det är ju trots allt bilden på Debbi. Och ett stort paket.

You had one job...

Vissa tyckte att det var synd att "statisterna" inte fick en längre stund i rampljuset.


Att lyckas få bort personerna ur bilden och samtidigt få till paketet snyggt i bakgrunden var knappast en lätt uppgift.

HAAJSAN!


– Främst blev jag förvånad över att vissa bilder blev så bra och att de verkligen lyckades få dem att se ut som jag ville, säger Debbi.


– Men det var en bild som jag garvade sjukt mycket åt och det var den med flugsmällan, för jag stod ju verkligen så som att jag höll i något!


Enligt Debbi fick hon även många bilder skickade till sig privat, med riktigt avancerade redigeringsresultat som måste ha krävt ordentligt med ansträngning att få till.


– Om jag hade försökt mig på det hade det tagit mig flera dagar att ens lyckas få det se någorlunda okej ut, säger Debbi med ett skratt om Facebooktråden som blev oväntat lyckad tillslut.

I bildspelet längst upp i artikeln hittar du fler av de fantastiska bilderna som Facebookgruppens medlemmar bidrog med.

Någon annan som lyckades galet bra med sina photoshopskills är den här killen, som verkligen gick all in för att jävlas med sin kompis. Sen finns det andra – som James – som beter sig som ett riktigt creep med sina bilder.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du också mad photoshopskills?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

1 timme sedan
Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

2 timmar sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.