James filmade samma kvinna vid två olika tillfällen.
1 av 3
James filmade samma kvinna vid två olika tillfällen. - Foto: Twitter/Pixabay/Wikimedia
2 av 3
- Foto: tt
3 av 3

James, 26, smygfilmade tjej – för att redigera in sin penis i bilderna

Den arbetslösa musikern och wannabe-modellen James filmade samma tjej vid flera tillfällen – både på toaletten och i ett solarium. Nu har han blivit dömd.


Att tjejer blir smygfilmade i olika situationer är något som tyvärr händer titt som tätt, bland annat filmades svenska elever på en skoltoalett. Det är alltid lika vidrigt varje gång och nu har det hänt igen.

Den arbetslösa musikern, låtskrivaren och wannabe-modellen James Bettles, 26, dömdes i oktober för att ha smygfilmat en kvinnlig bekant vid upprepade tillfällen, skriver Daily Mail.

Han ska bland annat ha riggat upp en kamera på ett solarium kvinnan besökte. Han gömde den i en handduk för att få en så bra vy som möjligt av när kvinnan klädde av sig.

Bildkälla: Twitter

När han sedan kom tillbaka för att hämta sin kamera hade någon flyttat på den. När han frågade solarieföreståndaren fick han veta att den hittats och att polisen var på väg. James erkände då självmant att det var han som filmat.

Polisen gick även igenom hans bil. Gömd i reservhjulet hittade polisen en surfplatta med fler bilder och videos på samma kvinna. Bland annat bilder där hon går på toaletten. James hade även redigerat in sin penis precis vid kvinnans ansikte.

Bilderna togs när han vaktade en lägenhet och kvinnan besökte adressen. I förhör har kvinnan sagt att James dessutom frågade henne upprepade gånger om hon ville ta en dusch under sitt besök.

Bildkälla: Twitter

Han erkände att han hade skapat bilden för att kunna tillfredsställa sig sexuellt.

– Han har en ohälsosam besatthet av henne, säger åklagaren Tom Gill.

Kvinnan själv säger att hon är oerhört chockad och har mått väldigt dåligt sedan hon fick veta vad han gjort mot henne.

"Jag har gång på gång gått igenom vilka andra tillfällen han kan ha filmat eller fotograferat mig. Jag känner att min integritet blivit invaderad", skrev kvinnan i en kommentar som lästes upp under rättegången.

James advokat försvarade det han gjort med att han varit arbetslös länge, har ångest och är deprimerad.

– Han säger att det är det värsta han gjort i sitt liv. Han får stöd av sin pappa och sin bror som är här är i rättssalen idag, säger advokaten Gero di Piazza.

James har nu dömts till fängelse i fyra veckor. När domen föll ska han ha brustit ut i tårar innan han fördes ut ur rättssalen, skriver Daily Mail.

Nyheter24 har tidigare skrivit om paret som hade sex på jobbet och filmen spreds på nätet och styvpappan som smygfilmade 14-årig flicka men slipper åtal.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

Kryptokungen – från kändisvärlden till fängelse

Han byggde ett mångmiljardimperium och umgicks med politiska kändisar som Tony Blair och Bill Clinton. Det var en framgångssaga med bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för Sam Bankman-Fried.

Deklaration 2024: Här är personerna Skatteverket kollar extra i år

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Nytt avtal för akademiker i kommuner och regioner

Facket och arbetsgivarna har kommit överens om ett nytt avtal för drygt 76 000 akademiker som jobbar i kommuner, regioner och kommunala företag.

25 års fängelse för svindlaren Bankman-Fried

Den tidigare kryptovalutakungen Sam Bankman-Fried döms till 25 års fängelse av en federal domstol i New York. Jag kastade bort allt och det hemsöker mig varje dag, säger 32-åringen i rätten.

Amazons försäljning rasar – i Sverige

Svenskarna överger Amazon, ser det ut som enligt den senaste rapporten till Bolagsverket. Men kanske lyckas man vända trenden med ny AI-teknik.