Tinder
Jenn skrev på sin Tinder att hennes pappa just dött. - Foto: Instagram/TT/Montage

Jenn skrev på Tinder att hennes pappa dött – svaret hon fick

Svaren hon fick kanske inte riktigt var vad hon hade förväntat sig, när hon berätta att hennes pappa avlidit.


Den New York-baserade komikern Jenn Welch förlorade nyss sin pappa, något som så klart är väldigt tragiskt och sorgligt, men Jenn valde att göra sin egen sorg till ett socialt experiment, skriver Metro UK.

Hon beskriver det som att sorgen fick henne att känna sig väldigt ensam, och hon undrade om hon skulle kunna finna lite stöd i sin situation via allas favoitdejtingapp – Tinder.

Så sagt och gjort skrev Jenn ut i sin beskrivning allt en potentiell matchning skulle behöva veta om henne: att hon är komiker och att hennes pappa just dött.

Men det visade sig snabbt att de flesta av hennes matchningar nog inte läst igenom hennes biografi utan snarare bara gått på hennes bilder. Därför såg Jenn till att berätta direkt att hon var i sorg.

– Lite som när någon skickar en ovälkommen penisbild, säger hon.

Och reaktionerna från killarna var minst sagt blandade med allt från riktigt okänsliga kommentarer och personer som faktiskt försökte erbjuda en stöttande axel.

Jenn startade sedan ett Instagramkonto för hennes experiment som hon döpte till DeadDadTinder. Och faktiskt så fick det henne att känna sig mindre ensam i slutändan, skriver Metro UK.

Du kan se de både roliga, sorgliga och ibland rent ut sagt konstiga svaren i bildspelet ovan.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Anna som trodde att hon hittat sin drömman men det visade sig vara något helt annat och Jazz som har 5 400 matchningar på Tinder.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du Tinder?
Tack för din röst!