1 av 4
- Foto: TT / TT
2 av 4
- Foto: TT
3 av 4
- Foto: TT
4 av 4
- Foto: Faksimil / Tradera

Nu kan Jimmie Åkesson bli din privata kock – säljer sig själv på nätet

Jimmie Åkesson finns numera i en annons på Tradera. Där kan du buda hem en middag med partiledaren.


Har du alltid drömt om att äta middag med Jimmie Åkesson? Okej, det kanske inte är alla som har men den som vill det kan nu få se sin dröm gå i uppfyllelse.

Sverigedemokraternas partiledare har nämligen tagit till ett nytt knep för att uppmärksamma pensionärer (som SD ju brukar prata mycket om). I en annons på auktionssajten Tradera kan du buda på en middag där Åkesson både är kock och middagssällskap.

Den som vinner får till och med välja meny, i samråd med Åkesson alltså.

"Han tillagar allt från traditionell svensk husmanskost till rätter med mer exotiska inslag, såsom tacos." skriver SD i annonsen.

jimmie åkesson middagBildkälla: Faksimil Tradera

– När nu julen närmar sig vill Jimmie Åkesson uppmärksamma detta lite extra och startar den här auktionen för att förhoppningsvis och på olika sätt underlätta för dessa, säger hans politiske sekreterare Mikael Eriksson till Nyheter24.

Enligt annonsen ska pengarna som auktionen samlar ihop gå oavkortat till organisationer som stödjer Sveriges fattigpensionärer och till stiftelsen Hepatica.

– Initiativet kommer från Jimmie Åkesson själv och idén att just laga mat kom naturligt då detta är ett stort intresse för honom. Jimmie Åkesson har tidigare engagerat sig i liknande auktioner som då har inbringat ett bra bidrag till hjälporganisationer, säger Eriksson.

Nyligen berättade Jimmie Åkesson om sanningen bakom sin sjukskrivning, läs om det här. Ta också del av partiledarens hösttal då han säger att han.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du äta middag med Jimmie Åkesson?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

1 timme sedan

Explosion vid militärbas i Irak

2 timmar sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.