Toapapper är förbjudet.
1 av 3
Toapapper är förbjudet. - Foto: TT
Ingen frukt heller.
2 av 3
Ingen frukt heller. - Foto: TT
Julklappar kan ni också glömma.
3 av 3
Julklappar kan ni också glömma. - Foto: TT

7 saker svenska nazister borde bojkotta omedelbart

Det blir en riktigt trist jul för alla nazister.


På tisdagen "blockerade" en grupp högerextrema ingången till Åhléns i Stockholm med motiveringen att varuhuset var "svenskfientligt". Dessa unga män menar nu att de ska bojkotta Åhléns.

Men det är inte bara pizza, demokrati och internet som är importerat. Typ allt man gillar är osvenskt – och här är en lista på några av de saker nazister borde bojkotta om de inte vill framstå som hycklare.

1. Lucia

Istället för att bojkotta Åhléns är det ju mer rimligt att nazister bojkotta hela Lucia. Det är ju något så osvenskt som en katolsk högtid där man hyllar ett italienskt helgon som växte upp i en invandrarfamilj.

2. Julklappar

Fast varför ska man handla alls för när julklappar är ett utländskt påfund. I Romarriket gav man varandra presenter under julhelgen Saturnalia redan under antiken.

3. Frukt och grönt

Är du nazist och gillar frukt och grönt till jul? Trist! Allt som inte är rötter, nötter, rovor och rå lök är utländska påfund. Fruktsalladen till efterrätt kommer på sin höjd bestå av den där äckliga saften mellan frukterna.

4. Intelligens

Bojkotta allt som får dig att känna dig smart! Allt från alfabetet, filosofi, litteratur till internet, smartphones och systemkameror är osvenska utländska påfund.

5. Kläder

Våra kläder är inte bara gjorda utomlands, de är ett helt utländskt påfund. Byxor till exempel kom till Sverige någon gång under medeltiden.

6. Toapapper

Att vara ren och fräsch när man varit på toa är kanske det mest svenskfientliga som finns. Uppfinnaren, som för övrigt hade det klämkäcka namnet Joseph Gayetty, kom från USA.

7. Fika

Kaffe, te, allt som innehåller socker, allt som är trevligt och mysigt är importerat. Men sjövatten och kottar är också gott?

Så. Hur ska då nazister och andra stolpskott fira en riktig ursvensk jul?

Jo, fira utomhus (hus är utländsk uppfinning), utan att ha kul, utan värme eller mys. Ät kalla löv och blöt luft tills någon form av mättnad uppstår. Avkoppla dig från internet och andra medier (pga importerade uppfinningar) så att andra slipper lyssna på ditt korkade skitsnack. Lycka till!

/
/
Jul
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du rovor?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Wingefors om miljardförsäljningen: "En lättnad"

Åklagaren: Mänsklig påverkan bakom skredet

Enligt åklagaren finns det ingen naturlig orsak till att jordskredet vid E6 i höstas skedde. Tre personer med koppling till företag om arbetat i området misstänkts för brott.

Mjölken blir dyrare – Arla höjer priset

Arla planerar att höja priserna på sina produkter den första april. Både mjölken och andra varor kommer bli dyrare.

Jätteanläggning mot koldioxid får ok i domstol

Energibolaget Stockholm Exergi får tummen upp av Mark- och miljödomstolen. Planen är att de ska bygga en av de första anläggningarna för koldioxidinfångning i Sverige

Kvinna frias från krigsbrott i Syrien

Hovrätten friar en 35-årig kvinna från anklagelser om krigsförbrytelser i Syrien 2014, skriver flera medier. Kvinnan har tidigare dömts till tre månaders fängelse.

Här är påskens olycksvägar

Påsken är en av de mest trafikintensiva helgerna på året. Hundratusentals bilar är ute på vägarna. Här är Sveriges 30 mest olycksdrabbade vägar under påskhelgen de senaste fem åren: