Kille hade på sitt spel i över 20 år – för att inte förlora
1 av 2
Kille hade på sitt spel i över 20 år – för att inte förlora - Foto: faikismil/twitter
Han hade på sitt Nintendo i över 20 år
2 av 2
Han hade på sitt Nintendo i över 20 år - Foto: faikismil/twitter

Ville inte förlora spelet – hade på sitt Nintendo i över 20 år

Stängs spelet av, så förlorar man och får börja om. Det ville inte den här killen, så han hade på spelet i över 20 år.


På 1990-talet var inte TV-spelen så moderna, då fungerade det inte på samma sätt som nu. I dag kan du sitta och spela, spara, stänga av, göra något annat och sedan gå tillbaka och spela vidare när du känner för det – förut gick inte riktigt det

LÄS MER: Testa dig: Hur bra koll har du på spelkonsoler?

Spelet Super Famicom – ett japanskt ord för Super Nintendo, gick inte att stänga av utan att förlora spelet. Hade du kommit långt på en bana så fick du alltså börja om från början, om du var tvungen att stänga av spelet.

Den här killen hade kommit så långt på sitt spel och ville verkligen inte förlora det, så han stängde helt enkelt inte av spelet – på över 20 år. Batteriet sitter i kassetten och inte i konsolen. Ett strömavbrott skulle slå av hela spelkonsolen. Anledningen till att han låtit det stå på är antagligen rädslan över att batteriet i kassetten är dött och därmed omöjligt att spara spelet på.

Wanikun, som han heter på Twitter, lade själv ut bilden med sitt Nintendo där han skriver att det varit på i över 180 000 timmar.

Han har dragit ut sladden en enda gång under dessa år, för att han skulle flytta. Lyckligtvis höll batterierna under flytten och han förlorade inte sitt spel, skriver Mirror.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!