​17 rykten om nya Pretty Little Liars – kommer någon att dö?

Den här artikeln borde du inte läsa om du vill veta något om nya säsongen. Eller så är det precis det du vill...


I kväll har Pretty Little Liars säsongspremiär i USA. Säsongen kan vara tv-seriens sista, men ingenting har bekräftats.

I december sa skaparen I. Marlene King i en intervju med Variety att hon hoppades att serien skulle ta slut efter sjunde säsongen. Något hon sedan dementerade genom att förklara att det egentligen enbart gällde "Uber A"-storyn.

Serien kan alltså fortsätta efter mysteriet om A verkligen är utrett. Det har även länge ryktats om en långfilm, men även detta är hittills obekräftat.

Marlene King har berättat för TVLine att den nya säsongen kommer knytas ihop mer med första säsongen och särskilt pilotavsnittet.

TVLine har pratat med skådespelarna. Med varning för spoilers, här är vad skådespelarna kan berätta.

1. Ezra är tillbaka

Enligt Lucy Hale är Arya fortfarande tillsammans med Liam, men hon och Ezra har hittat tillbaka till varandra. Det är uppenbart att hon har känslor för Ezra, och en kärlekstriangel uppstår. Förbered er med servetter när ni kollar för tydligen är denna säsongen den mest romantiska.

2. Tillbaka där allt började

Aria återvänder till baren där hon och Ezra träffades för första gången, för att leta efter någon. Baren har inte varit en scenplats sen de träffades.

Bildkälla: ABC

3. Emilys och Alisons framtid

Tydligen möts Emison, romantiskt eller vänskapligt vet vi inte, av de största överraskningarna.

4. Kan Alison räddas?

Något kommer troligtvis hända Alison, och Emily är den som kommer finnas där mest för henne.

5. Noel Khan återvänder

Om du har hunnit glömma Noel är det ingen som klandrar dig. Det var nämligen ett bra tag sen han var med. I särskilt första säsongen var han en misstänkt A, och varför han uppträdde sig så skumt fick ingen svar på. I nionde avsnittet på nya säsongen är han tillbaka, döpt till "The Wrath of Kahn". Det anar onåd…

6. Caleb kommer fortsätta gå halvnaken

Den som väntar på något gott behöver alltså inte vänta så länge till.

Bildkälla: ABC

7. Lögnarna börjar med ärlighet

Det kanske är på tiden att de söta små lögnarna är ärliga. Men denna gång handlar det snarare om deras känslor än att berätta sanningen för polisen. Enligt Troian Bellisario, som spelar Spencer, kommer flera par falla samman men också hitta tillbaka till varandra. De följer sina hjärtan helt enkelt.

8. Toby skaffar glasögon

I förra säsongen hade Toby glasögon, och Keegan Allen hoppas att han kommer fortsätta ha det.

– Jag tror det är ett försök att få Toby att se smartare än vad han egentligen är, säger Allen till TVLine.

Bildkälla: ABC

9. Mona fortsätter vara Mona

… och kommer fortsätta ligga steget före. Hon försöker hjälpa alla, men håller en del hemligheter för sig själv.

Bildkälla: ABC

10. Hannas twist

Oavsett om Hanna fortfarande lever eller inte, kommer en ny sida av henne avslöjas.

– De kommer känna för Hanna. De kommer bli upprörda, sa Ashley Benson till TVLine.

11. Caleb kommer till undsättning – igen

Caleb är ju seriens ensamvarg som gillar att komma till undsättning. Nu är han fast besluten att rädda Hanna.

12. Haleb kommer avslöjas

Någon kommer berätta för Spencer om Hannas och Calebs kyss, som uppstod i slutet av sjätte säsongen. Marlene King vill inte avslöja vem.

Bildkälla: ABC

13. Det vankas bröllop

Någon gifter sig. Men vem vet vi inte, mer än att det ska vara ett "originalpar" som gifter sig, enligt The Hollywood Reporter.

Bildkälla: ABC

14. Kommer Paige tillbaka?

Marlene King är i vanlig ordning hemlighetsfull men har sagt att ett avsnitt kommer handla om tidigare partners. Det spekuleras fritt om att Paige kan komma tillbaka. Skulle Emily ta emot henne med öppna armar?

Bildkälla: ABC

15. Jenna återvänder

Under de fem åren som serien hoppade över mitt i sjätte säsongen ska Jenna ha gjort något som orsakade att hon kastades ut ur familjen. Nu vill Jenna återförenas med sin familj.

16. A.D. kommer avslöjas

Vem som är A.D (alltså "nya A") kommer avslöjas, liksom Charlotte's mördare. Först kommer vi få veta Mary Drakes och Elliot Rollins koppling till A.D, som hittills är väldigt osäker, skriver The Hollywood Reporter.

17. Många kommer dö

Det tillhör inte ovanligheterna att någon dör (och heller inte särskilt ovanligt att någon återuppstår) i PLL. Men sjunde säsongen kommer vara den mörkaste av de alla – och många kommer dö, skriver The Hollywood Reporter.

Bildkälla

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Längtar du efter nya säsongen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

USA:s senat: Ja till Ukrainastöd

Senaten i USA:s kongress röstar ja, efter representanthusets ja i helgen, till ett stöd på nära 61 miljarder dollar till Ukraina. Kiev har väntat på det sedan i höstas för att stå emot Ryssland.

Rysk robotattack mot Charkiv

1 timme sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

2 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

3 timmar sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.