Kerry har spenderat mer än en miljon på sina operationer.
Kerry har spenderat mer än en miljon på sina operationer. - Foto: Youtube / Instagram

Kerry har lagt en miljon på operationer – nu sparar hon pengar till dotterns silikonbröst

Kerry kallar sig själv för "Barbie" och sparar pengar till sin dotters "framtida operationer".


Möt Barbie. Eller det är i alla fall vad 33-åriga Kerry Miles från England kallar sig. Hon har spenderat nästan 1,3 miljoner svenska kronor för att operera om sig till en äkta docka. Nu vänds blickarna mot dottern.

Youtube

Kerry har nämligen sparat undan nästan 265 000 svenska kronor för att 12-åriga Bethaney ska få operera sig. Men Bethaney själv är inte intresserad av det överhuvudtaget.

Instagram.

Kerry har dock bestämt sig för att öronmärka pengar åt sin dotter så att hon kan operera brösten – om hon skulle ändra sig senare i livet.

– Hon har en fin näsa och stora läppar så de vet jag att hon inte vill ändra på. Om det finns någonting hon vill ändra på så vill jag betala, säger mamman till Mirror.

Youtube. Kerry innan operationerna.Youtube. Kerry innan operationerna.

Och vem vet? Kanske önskar Kerry att deras relation var som den här mamman och dottern som opererat sig tillsammans för att se likadana ut.

Mamman fortsätter med att säga att hon tycker att det är tråkigt att dottern inte delar hennes kärlek till Barbie-utseendet. Men att "det också är fint att vara precis som hon är".

Bethaneys pappa och morföräldrar tycker att det är för tidigt att börja tänka på plastikoperationer. Mamman hoppas dock att de båda ska dela samma passion när dottern blir äldre.

Youtube

Dottern själv tycker att Kerry "är snygg" men att hon inte tror att hon själv vill se ut så när hon blir äldre, skriver Mirror.

Bläddra i bildspelet ovan för fler bilder på "Barbiemamman".


Läs också om James som opererar om sig för att se ut som Kylie Jenner.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!