Sugen på att prova något nytt i sängen?
1 av 4
Sugen på att prova något nytt i sängen? - Foto: Pixabay/TT
Och älskar oralsex?
2 av 4
Och älskar oralsex? - Foto: Pixabay
Då kan 68:an vara något för dig.
3 av 4
Då kan 68:an vara något för dig. - Foto: TT
Ställningen är som en omvänd 69:an.
4 av 4
Ställningen är som en omvänd 69:an. - Foto: Your Tango

Här är heta sexställningen du garanterat aldrig hört talas om

Är du trött på 69:an? I så fall borde du verkligen prova på den rätt okända ställningen 68:an.


Många uppskattar oralsex, kanske att ge och även få. Och en av de bästa ställningarna för att kunna få det bästa av två världar är ju 69:an där båda parter kan få oralsex samtidigt, skriver Your Tango.

Men om det är så att du börjar tröttna på ställningen kanske du borde ge plats för att prova den mer okända versionen 68:an.

Även om ställningen inte ger samma dubbla tillfredställelse som syskonställningen så har den fördelen att den kommer åt de ganska svåråtkomliga erogena zonerna anus, testiklar och mellangården.

Men hur fungerar själva ställningen då? Jo, istället för att personen som är överst ligger på mage så ligger personen på rygg. Personen som är under använder sedan sin mun och tunga för att stimulera anus, testiklarna eller mellangården.

Bildkälla

Det finns såklart även tips och tricks för att lyckas ordentligt med ställningen. Om personen som är överst har vagina så är det exempelvis extremt lätt för henne att själv smeka sin klitoris, samtidigt som partnern lätt kan komma åt alla delar.

Och dessutom har den undre personen möjlighet att ta på alla delar av partners kropp. Om båda parter är med på det kan man även göra ställningen lite mer kinky genom att den undre parten låser sina ben om den övre personens nacke.

Om personen som är överst har en penis så är det bara för den undre parten att välja vilken del av personens kön den vill fokusera på. Det som brukar sägas om 68:an är att det är en väldigt mångsidig ställning eftersom den ger tillgång till så många olika typer av oralsex.

Men en viktig sak att komma ihåg för den som är överst är att se till att använda armarna för att stötta sin egen vikt så personen som är underst inte får hålla upp all vikt med bröstkorgen, skriver Your Tango.

Är du intresserad av sexställningar eller vill prova något nytt kanske du vill läsa om vilken sexställning som får svenska tjejer att komma, och vilken ställning som är killars favorit.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja prova 68:an?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Se upp i backen – lavinfara under långfredag

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

1 timme sedan
Brasiliens förre president Javier Bolsonaro, som utreds för kupplaner, har bett landets högsta domstol om att tillfälligt få tillbaka sitt beslagtagna pass för att besöka Israel, uppger hans advokat.

Skott mot bostad i Örgryte

3 timmar sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

igår 23:08
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

igår 22:49
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

igår 22:30
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.