Nya burgare med guacamole på donken!
1 av 4
Nya burgare med guacamole på donken! - Foto: Pixabay / McDonald's (Montage)
Och köttvarianten Meastro Tasty Bacon.
2 av 4
Och köttvarianten Meastro Tasty Bacon. - Foto: McDonald's
En ny vegoburgare – med guacamole!
3 av 4
En ny vegoburgare – med guacamole! - Foto: McDonald's
Kyckling med guacamole.
4 av 4
Kyckling med guacamole. - Foto: McDonald's

Här är McDonald's nya burgare – med massa guacamole

En god nyhet för både köttätare och veganer! Guacamole är ju typ vetenskaplig


Spänningen är ofta stor när McDonald's lanserar något nytt. Ibland så möts förväntningarna – ibland inte som i det exemplet när stjärnkocken Jureskog smutskastades efter att många var besvikna.

Hur som helst så passar Donken på att lansera två nya burgare – med den gudomliga ingrediensen guacamole. Allting presenteras som "skidmenyer" eftersom de sponsrar det svenska skidlandslaget.

Först och främst en shoutout till alla veganer. En av nyheterna är Veggie Guacamole som är en omgjord variant av den något trötta klassikern McBean. På bönburgaren finns guacamole, tomat, rödlök och sallad i kombination med limemajonnäs. Enligt tidningen Vego är den i alla fall helt vegansk.

McDonald's. Nya vegoburgaren är här!

En annan nyhet är Chicken Legend Guacamole som är precis vad det låter som. Friterad kyckling med guacamole, tomat, rödlök och sallad med limemajonnäs.

McDonald's. Nya kycklingvarianten – med guaca på!

För alla som gillar klassiska burgare så kommer också Maestro Tasty Bacon som är en klassisk burgare men emmentalersmältost, bacon, glaze, tomat, rödlök, sallad och klassiska Tasty-såsen.

McDonald's. Här är köttnyheten.

Om du köper någon av menyerna så gör du dessutom en riktigt bra grej. En krona av varje såld "skidmeny" går till barn- och ungdomsskidåkningen i projektet "Skidlyftet".

Alla tre burgarna finns nu på Donken i Sverige – och finns att köpa fram till den 29 maj.

Nu är frågan bara när Donken ska börja med hemkörning i Sverige?

Kolla också om du kan förstå vad den här Donken-reklamen på värmländska betyder – eller läs om det hemliga kortet som McDonald's inte vill att du ska veta om.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du prova nyheterna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

1 timme sedan
Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

1 timme sedan
Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.