Här hänger modellen från en 300 meter hög skyskrapa – utan säkerhetslina

Du kommer få svindel av att titta på det här klippet. Vi lovar.


En rysk fotomodell har fått stor uppmärksamhet efter att hon poserade för en bild dinglande ner från en av världens högsta skyskrapor utan säkerhetslina.

Viki Odintcova, 23, hölls bara upp av sin manliga assistent när hon i en arm hänger ut från 306 meter höga Cayan Tower i Dubai.

Efter att ha klarat den fullständigt galna utmaningen la hon upp klippet på sina sociala medier, där hon har mer än tre miljoner följare.

– Jag kan fortfarande inte tro att jag gjorde det. Varje gång jag tittar på videon blir mina handflator svettiga, säger modellen enligt Daily Mail.

Det går inte alltid så här bra när man gör galna grejer från hög höjd. Se det här klippet om Fabio som dog när han hoppade bungy jump.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du våga?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.