Fabio, 36, dog när han hoppade bungyjump – repet var för långt

Fabio hoppade ovetandes mot sin död och dog av huvudskador på sjukhuset.


Den här hemska scenen utspelade sig i Brasilien när 36-åriga Fabio Ezequiel de Moraes skulle hoppa bungyjump, men allt gick fel.

Fabio skulle hoppa 40 meter ner från en bro i Sao Paulo och hans fru, hans sexåriga son och hans bror tittade på och filmade.

Daily Mail skriver att något gick fel när man beräknade repets längd, så istället för att studsa upp igen föll han rakt ner i marken med huvudet först.

Fabio fördes direkt till sjukhus men dog där av sina skador. Polisen har också påbörjat en utredning för att ta reda på precis vad som gick fel, skriver Daily Mail.

Läs också om modellen som hoppade bungyjump naken och om killen som räddades i sista sekund innan han skulle hoppa bungyjmp – till instruktörens förskräckelse var han inte fastspänd.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

IS uppges ha dödat syriska soldater

Sverige återlämnar finska kranier

Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

3 timmar sedan
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

3 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

3 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

3 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.