Denney är känd av polisen sedan tidigare och har avtjänat flera straff.
1 av 2
Denney är känd av polisen sedan tidigare och har avtjänat flera straff.
Frederick Denney ville ha garantier på att han skulle få gifta sig med Paris Hilton.
2 av 2
Frederick Denney ville ha garantier på att han skulle få gifta sig med Paris Hilton. - Foto: Matt Sayles/AP/Scanpix

Pistolman krävde polisen på pizza och Paris Hilton

Frederick Denney, 61, barrikaderade sig inne på sitt hotellrum och hotade att skjuta poliser om han inte fick pizza – och Paris Hilton.


NORTH CAROLINA. Den amerikanska polisens SWAT-team har varit med om det mesta. Men helgens drama som utspelade sig på ett hotell i North Carolina slår nog det mesta.

Den beväpnade 61-åringen Frederick Denney hade betett sig märkligt varpå hotellet ringde polisen. Då barrikaderade sig Denney inne på hotellet och hotade att skjuta poliserna utanför.

En utbildad förhandlare som har erfarenhet av gisslansituationer tog kontakt med Denney – och fick höra något annorlunda krav.

Ville ha pizza och en säck med pengar

Först ville Denney hade det traditionella: en snabb bil och en säck med pengar. Men allt eftersom timmarna gick blev Denneys önskemål lite svårare för förhandlaren att gå med på. 61-åringen krävde en stor pizza samt att få gifta sig med Paris Hilton.

Efter flera timmar lyckades dock polisen gripa Denney utan att ha behövt ringa Paris Hilton. Han är nu misstänkt för drog- och vapeninnehav samt våldsamt motstånd, skriver brittiska Metro.

/
/
/
/
USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!