Alex Stepanov sålde sin oskuld för runt 20 000 kronor.
Alex Stepanov sålde sin oskuld för runt 20 000 kronor. - Foto: Faksimil http://virginswanted.com.au/

Svårt att bevisa brasilianskans oskuld

Brasilianskan som sålde sin oskuld för fem miljoner kronor på en auktion har stött på patrull. Experter menar att det blir svårt att bevisa att hon inte har haft sex tidigare.


Auktionen över

Nu när auktionen är över och priset har bestämts ska vinnaren Natsu testas för könssjukdomar innan han får sin natt med Catarina. 

Själva akten ska ej filmas, sexleksaker är inte tillåtna och Natsu måste använda  kondom.

Auktionen har funnits online på http://virginswanted.com.au/.

Nyheter24 har tidigare skrivit om den 20-åriga brasilianskan Catarina Migliorini som auktionerade ut sin oskuld som en del av dokumentären Virgins Wanted. 

Auktionen avslutades förra veckan och den oskyldiga Catarina fick fem miljoner av japanen "Natsu" för en kärleksnatt.

Dokumentärfilmaren Justin Sisely hävdar att Catarina ska genomgå olika tester som ska bevisa att hon är oskuld. Men nu hävdar experter att det är nästintill omöjligt.

– Att undersöka mödomshinnan är det vanliga sättet att bestämma om någon är oskuld, men mödomshinnan kommer i alla möjliga former och storlekar, säger Sheva Marcus, som arbetar som expert på kvinnlig sexualitet på ett sjukhus i New York, till Huffington Post.

Hon menar att det inte går att säga till hundra procent att brasilianskan är oskuld och får medhåll av andra experter inom området, rapporterar Huffington Post.

Fler problem

Men det är inte det enda problemet för dokumentärfilmen. Eftersom auktionen har fått en så stor uppmärksamhet världen över har brasilianska myndigheter vaknat till.

Joao Pedro de Saboia Bandeira de Mello Filho, vid brasiliens motsvarighet till svenska Justitiedepartementet, har skickat ett brev till brasilianska utrikesministern i hopp om att det ska tillsättas en ordentlig utredning.

– I princip så påminner det mig om trafficking, och det finns internationella lagar mot det, säger han.

Han hoppas även på att Australien ska utvisa Catarina, där hon bor just nu, från landet på grund av prostitution, skriver Daily Mail.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!