Mardrömmen på en tallrik.
1 av 2
Mardrömmen på en tallrik.
Salladspåsen - och salladsfågeln.
2 av 2
Salladspåsen - och salladsfågeln.

Hittade död fågel - i grönsalladen

Den här salladspåsen innehöll en mycket otrevlig överraskning. En död, hel, fågel.


Inte första gången

En nästan identisk händelse ägde rum för mer än ett år sedan. Då hittade ett par i Somerset en fågel i sin salladspåse från Tesco. Då handlade det mest om skelettdelar. Tesco skulle utreda händelsen men kan i dag inte svara hur det gått, skriver Daily Mail.

LONDON. Ett par i Storbritannien hade precis satt tänderna i middagen när de gjorde en vedervärdig upptäckt. I den färdigblandade salladen fanns det något som knappast var en grönsak. Det var nämligen en hel död fågel.

– Vi kunde inte tro det var sant. Vi stod där som i trans i minst två minuter, berättar James Watson för Daily Mail.

Han hade tagit tre tuggor på tallriken när han upptäckte fågeln. Han och frun Jasmine satt och åt i ganska dunkelt ljus och hade därför inte upptäckt den tidigare.

Beställde hem från nätet

Salladspåsen som paret beställt hem via nätet kom från matvarukedjan Tesco, som så sent som för någon månad sedan var i blåsväder eftersom deras hamburgare innehöll hästkött.

De gick till sin lokala butik och klagade eftersom de inte kom fram till Tescos kundservice. En representant kom hem till dem, hittade fågeln och identifierade den som en svarthätta, en typ av sångare. De fick en ursäkt och ett presentkort värt 200 pund, närmare 2 000 kronor, uppger Daily Mail.

Enligt Watson har de inte fått någon förklaring från företaget hur fågeln kan ha hamnat i påsen. Händelsen ägde rum den 30 januari i år.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!