Värd sitt pris?
1 av 7
Värd sitt pris? - Foto: Stuart Hughes
Mycket bling-bling för pengarna.
2 av 7
Mycket bling-bling för pengarna. - Foto: Faksimil Stuart Hughes
En något exklusivare hemknapp.
3 av 7
En något exklusivare hemknapp. - Foto: Faksimil Stuart Hughes
Vertu TI är gjord av bland annat safirglas och titan. Den kostar upp till 120 000 kronor.
4 av 7
Vertu TI är gjord av bland annat safirglas och titan. Den kostar upp till 120 000 kronor. - Foto: Vertu
Är mobilen Chairman 2 den dyraste android-telefonen? 350 000 kronor för den dyraste modellen. Lanserades 2010 och har mobilkamera med 8 megapixlar, en 3,2 tum skärm och fingeravtrycksläsare.
5 av 7
Är mobilen Chairman 2 den dyraste android-telefonen? 350 000 kronor för den dyraste modellen. Lanserades 2010 och har mobilkamera med 8 megapixlar, en 3,2 tum skärm och fingeravtrycksläsare. - Foto: Ulysse Nardin
Lamborghini T700 stoltserar med en 3,7 tums skärm, en kamera på 5 megapixel och 4 GB internminne. Den är byggd i bland annat safirglas. Närmare 20 000 kronor får du betala.
6 av 7
Lamborghini T700 stoltserar med en 3,7 tums skärm, en kamera på 5 megapixel och 4 GB internminne. Den är byggd i bland annat safirglas. Närmare 20 000 kronor får du betala. - Foto: Lamborghini
Tag Heuer Racer är aningen klumpig. Men det stoppar inte kostnaden. Runt 30 000 kronor kostar den. Då får du 1 GHz processor med 3,5 tums stor skärm.
7 av 7
Tag Heuer Racer är aningen klumpig. Men det stoppar inte kostnaden. Runt 30 000 kronor kostar den. Då får du 1 GHz processor med 3,5 tums stor skärm. - Foto: Tag Heuer

Här är telefonen som kostar 100 miljoner svenska kronor

Orkar du inte vänta på iPhone 6 men känner att du ändå vill uppdatera dig på mobilfronten? Kolla då in den här dyrgripen.


Tog sin lilla tid

Den svindyra telefonen tog även lång tid att bygga, hela nio veckor enligt tillverkaren. 

Vi får ändå utgå från att timlönen blir helt okej.

Förutsatt att man hittar en köpare förstås.

Behöver du en ny telefon? Har du ungefär 100 miljoner svenska kronor som bara ligger och skräpar på något dammigt bankkonto? I sådana fall kanske den här guldpläterade iPhonen kanske kan vara något för dig.

26-karats diamant

Förutom guldet så är telefonen även pimpad med 600 diamanter och hemknappen är utbytt mot en 26-karats svart diamant som bara den är värd i runda slängar 95 miljoner svenska kronor, skriver Mashable.

Låter det som ett kap? Det är bara att slå till. Telefonen tillverkas för hand av engelska Stuart Hughes och enligt hemsidan går den fortfarande att beställa.  

Det är nog bäst att passa på innan den här killen får nys om den nämligen.

Andra dyra telefoner

Nyheter24 har tidigare skrivit om andra dyra mobiler, bland annat Vertu TI som går loss på i sammanhanget blygsamma 120 000 kronor. För den nätta summan får du dock inga svarta diamanter, men väl alligatorskinn och rött guld.

En ett år gammal video som visar vad som då var världens dyraste mobiler:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!