Hon föddes utan vagina – fick reda på det först vid 17 års ålder

Först när hon var 17 fick nu 19-åriga Jacqui Beck reda på sanningen – att hon inte att har någon vagina.


Vill fortfarande ha barn

 – Jag är inte i en ålder där jag tänker på barn, men jag tror att det kommer att slå mig i framtiden. Jag kommer att få använda mig av en surrogatmamma eller adoptera, men jag måste vara säker på att varje kille jag träffar också är okej med det, säger hon till Daily Mail.

ISLE OF WIGHT. För Jacqui Beck, nu 19, kom det hela som en chock. När hon var 17 år gammal uppsökte hon sin familjeläkare för att ta reda på varför hon fortfarande inte hade fått sin första mens.

Det visade sig att hon inte hade någon vagina.

– Jag hade aldrig sett mig själv som annorlunda jämfört med andra kvinnor så det kom verkligen som en chock, säger hon till Daily Mail.

"Lämnade läkaren gråtandes"

Det visade sig att hon led av Mayer-Rokitansky-Kuster-Hausers syndrom, ett ovanligt tillstånd som betyder att hon inte har någon livmoder, livmoderhals eller slidöppning.

För Daily Mail berättar hon att det bara är en grop där hennes vagina borde vara, vilket gör att det vid en första anblick ser vanligt ut. Men Beck kan varken få barn eller ha sex.

– Jag lämnade läkaren gråtandes – jag skulle aldrig få veta hur det kändes att vara gravid, få barn eller ha mens. Allt som jag hade sett fram mot var plötsligt omöjligt, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Jag var väldigt arg och kände mig inte som en riktig kvinna längre.

"Kan hjälpa mig att hitta den rätte"

Nu försöker hon dock att se på sin situation ur en annan synvinkel, framförallt när det gäller att hitta rätt i kärlekslivet.

– Om en kille har problem med det så är han helt enkelt inte min typ, säger hon till Daily Mail och förklarar:

– Jag är en hopplös romantiker och ser det här som ett karaktärstest. Det kan hjälpa mig att hitta den rätte.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!