Nyheter24 listar.
Nyheter24 listar.

Här är årets fem "bästa" reklamfilmer

2013 lider mot sitt slut och det är dags att sammanfatta. Varför inte genom att minnas tillbaka mot årets lustigaste och märkligaste reklamfilmer?


5. Tampongbriljansen

Alla reklamfilmer som handlar om mens innehåller en blå vätska för att simulera blod. Utom den här då, där en ung flicka förklarar hur det är på riktigt – på ett roligt sätt.

4. Knaaaak

Det knäcks kotor till höger och vänster och det är lätt att säga att stämningen är spänd. Ändå går det inte att inte älska den här reklamfilmen.

3. Sämst – eller bäst?

Samma reklamfirma som gjorde kiropraktorreklamen har även gjort den här bilreklamen. En bilreklam som kan vara det märkligaste som världen har sett. Frågan är om det är bra eller bara dåligt?

2. Juholts succé

Den förre S-ledaren Håkan Juholt hjälpte några gymnasielever med en reklamfilm för dadlar. Om det blev roligt? Klart det blev!

1. Van Damme

Det går inte att komma ifrån. Volvo lastvagnar har gjort året bästa reklam. Den innehåller allt. Jean-Claude Van Damme. Enya. Och en episk split.

Utom tävlan:

De är inte bäst. Men organisationen Generation Opportunity och deras reklamfilmer mot Obamacare är definitivt läskigast.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!