Kristy tjänar pengar på att "bröstmosa" män

Vissa vill att hon ska kväva dem med brösten. Andra vill att hon ska "slå" brösten i huvudet på dem.


Kristy Love har väldigt stora bröstOch hon tjänar cirka 11 000 kronor per dag genom att mosa män med sitt behag, skriver Buzzfeed. 

Vissa  vill att hon ska kväva dem med brösten medan andra vill att hon ska slå brösten i huvudet på dem. 

Ingen ville anställa henne

Hon ska ha ansökt om jobb på ett hälsospa men hon fick det inte för att hon var för stor.

– Ingen ville anställa mig när jag var klar med min massörutbildning. Jag fick frågan som jag kunde stå på mina fötter hela dagen, man antog att min storlek skulle vara ett problem, säger hon till Barcroft Media, skriver Buzzfeed.

Bildkälla: Faksimil/Youtube

Började med bröstmassage

I stället började hon ge massage till kunder hemma hos sig.  En dag frågade en kund om inte skulle ta av sin tröja.

– Först blev jag upprörd och sa att jag inte gör sådana saker. Jag skämdes över min kropp för att den var så stor. Men när jag insåg att bröstmassage kanske var av intresse så la jag ut en annons i lokaltidningen och då började min telefon ringa konstant.

När hon ger sina kunder en så kallad "bröstmassage" så ser hon alltid till att håller ett öga på dem, så att deras fingrar och fötter rör sig och att de andas.  Hon erbjuder även sina kunder ”kroppsgnidning”. Då smörjer hon in sin kropp i olja och gnider sin kropp mot kundens kropp.

Bildkälla: Faksimil/Youtube

Kommer aldrig skämmas

Kristy har även ökat vikt under de senaste två åren vilket har gjort att hennes affärer blomstrar som resultat. Men hennes läkare vill att hon ska banta, något hon själv inte vill för tillfället. Även hennes familj är kritiska till hennes yrkesval och vikt. 

– De är helt emot det. De förstår inte. Men det har också och göra med att jag är störst i familjen. Men det spelar ingen roll att de klagar, jag kommer aldrig skämmas över min kropp, säger hon till Barcroft Media, skriver Buzzfeed.  

/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!