"Köööör då!" Hela internet skrattar åt den arga föraren från Tierp

Över en miljon har sett den här killen ha en riktigt dålig dag i bilen.


Över en miljon gånger har klippet med den arge killen setts på Facebook. Killen bakom klippet heter egentligen Magnus Östling och kommer från Tierp. Men det är som sin figur Sungen har gör succé.

I klippet är han ute och åker bil och hetsar upp sig på precis allt och alla. Hysteriskt roligt!

– Jag tror att de flesta kan relatera till nåt eller några av klippen. Alla har vi en liten Sungen i oss, säger Magnus Östling till Nyheter24.

På sin Facebooksida lägger Magnus upp videos nästan dagligen och folk verkarr gilla hans små humorklipp. Många klipp kommer snabbt upp flera tusen spelningar.

– Den absolut vanligaste reaktionen är ”Hahaha, det här är såååå du + valfri kompistaggning”. Så svarar kompisen: ”Hahaha jaaaa +valfri emoji”, berättar Magnus.

Östling gör i sina videos små betraktelser om hur vi människor fungerar och vi känner igen oss allt för väl.

Vilken egenskap hos människan tycker du är roligast?

– Det absolut roligaste verkar komma med åldern. För det är sååå underbart när äldre människor klagar på moderniteter och de ungas vanor. Det händer ju överallt och ingen nymodighet går säker nu för tiden, svarar Magnus.

Vad som händer med Sungen i framtiden vet ingen, men Österling drömmer gärna.

– Fick jag drömma helt fritt så skulle det vara roligt att göra humoristiska reklamfilmer eller liknande. Sen är jag öppen för alla förslag. Men gärna i nåt varmt land, avslutar Magnus…jag, menar Sungen.

Följ gärna Sungen99 på Facebook för fler roliga klipp.

Om du tyckte det här var roligt så kommer du älska Johans telefonbus från 80-talet. Är du däremot ett litet barn och gillar pengar, då kommer du känna igen dig i den här skrattattacken.


Arg
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

1 timme sedan
Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Polisen rapporterar om fylleri / lob, Åre

1 timme sedan
"Centrala Åre, ung man omhändertagen av polis", skriver polisen på sin hemsida.