Angelina, 16, skaffade snuskig tatuering av misstag: "Folk tycker det liknar en..."

Nu funderar hon på att tatuera över den olyckliga gaddningen.


Att skaffa en tatuering är ett ganska vanligt och bra sätt att uttrycka sig själv och vem man är, och alla som någon gång lagt sig under nålen vet att det kan vara riktigt svårt att välja ett bra motiv.

Angelina,16, från Danmark, bestämde sig för att skaffa en gaddning vid nyckelbenet – två händer som håller i ett halsband.

Tatueringen ska symbolisera tilliten mellan Angelina och hennes mamma. Men många som sett tatueringen tycker att den liknar något helt annat.

– Folk säger att den ser ut som en snopp. Ganska få säger att de inte kan se något snuskigt alls i den. Men ingen har varit negativa, bara lite fnissiga, säger Angelina till danska MetroXpress.

Bilden, som egentligen skulle symbolisera den fina kontakt Angelina har med sin mamma, ser alltså ut som en penis. Men Angelina är ändå glad för den.

– Jag är inte glad på det viset jag hade tänkt mig. Men jag tycker det är ganska kul att ha en tatuering som liknar en snopp, säger Angelina till MetroXpress.

Däremot kommer Angelina tatuera sig snart igen.

– Jag tror att jag kommer sätta en tatuering över denna. Om jag inte gör det kommer jag i alla fall kolla noga efter snuskiga liknelser innan jag tatuerar motivet, säger Angelina.

Kan du gissa hur många svenskar som onanerar på jobbet? Det kan du läsa om här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du det liknar en snopp?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.