Flickan försökte anmäla en gruppvåldtäkt när hon, enligt misstankarna, våldtogs av polis.
Flickan försökte anmäla en gruppvåldtäkt när hon, enligt misstankarna, våldtogs av polis. - Foto: Stella Pictures

13-åring anmälde gruppvåldtäkt – blev då våldtagen av polisen

Fyra män misstänks ha våldtagit en 13-årig flicka i staden Lalitpur i Indien. När hon sedan anmälde gruppvåldtäkten ska hon ha blivit våldtagen ännu en gång – av polismannen som skulle utreda brottet.


Det var för några dagar sedan som det uppdagades att en 13-årig flicka, hemmahörande i den indiska staden Lalitpur, försökt upprätta en anmälan om våldtäkt på den lokala polisstationen när hon återigen ska ha blivit utsatt för en våldtäkt – denna gång av en polisman.

Misstanken: Kidnappades och våldtogs

Mer specifikt ska flickan, enligt en anmälan som senare upprättats av hennes mamma, ha blivit kidnappad av fyra främmande män den 22 april. Enligt misstankarna förde männen 13-åringen till staden Bhopal där de ska ha våldtagit henne, rapporterar The Independent.

Fyra dagar senare, den 26 april, dumpade de flickan vid polisstationen i Lalitpur. En polisman kontaktade då flickans moster, snarare än hennes föräldrar, och uppmanade dem att återvända dagen därpå för att lämna vittnesmål.

Men när de kom tillbaka nästa dag ska flickan, enligt misstankarna, ha våldtagits av polismannen – framför ögonen på sin moster. 

Flera gripna och misstänkta i Lalitpur

Inte förrän den 30 april uppdagades de misstänkta brotten. Flickan hade då kommit i kontakt med en organisationen ChildLine och berättade om vad hon upplevt.

Sedan dess har tre misstänkta gripits och man har även formellt anklagat sex personer för brott, däribland den misstänkte polismannen som fortfarande är på fri fot, enligt The Independent.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!