Bilderna är genrebilder.
Bilderna är genrebilder. - Foto: Andres Kudacki/AP/TT och Vilhelm Stokstad/TT

Patrick, 44, har fyra barn med sin syster – vill legalisera incest

Patrick Stübing, 44, adopterades som liten och träffade sin biologiska syster i 20-årsåldern. Nu har syskonen fyra barn, varav två har funktionsvariationer, och kämpar för att legalisera incest.


Tyske Patrick Stübing var 23 år gammal när han sökte upp sin biologiska familj. Han träffade då, för första gången, sin syster Susan Karolewski

På kort tid utvecklades relationen mellan syskonen till något utöver det vanliga – och lagliga.

– Tillit växte till en annorlunda typ av kärlek när vår mamma dog sex månader senare, har Karolewski tidigare sagt till Daily Mail, medan Stübing sagt följande:

– Susan är väldigt känslig, men vi hjälpte varandra under den här otroligt svåra tiden och så småningom blev förhållandet fysiskt.

Syskonen har fått fyra barn

Numera är Patrick Stübing 44 år gammal och lever fortsatt med Susan Karolewski. Paret har, mellan 2001 och 2015, fått totalt fyra barn: två av dem har funktionsvariationer som gör att de har talsvårigheter.

Men enligt Daily Mail menar paret på att detta inte har någonting att göra med att barnens föräldrar är syskon. I stället hävdar de att det är genetiskt i och med att de har flera släktingar med liknande funktionsvariationer.

Vill avskaffa lagen som kriminaliserar incest

Trots att Patrick Stübing, vid flera tillfällen, dömts till fängelse för det incestuösa förhållandet med sin syster ska han, enligt Daily Mail, fortsatt kämpa för att legalisera incest i Tyskland.

– Vi känner inte skuld över det som hänt mellan oss. Vi vill att lagen som gör incest till ett brott ska avskaffas, har han sagt till tidningen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!