34-årig kvinna misstänks ha blivit våldtagen på sin semester.
34-årig kvinna misstänks ha blivit våldtagen på sin semester. - Foto: Fredrik Sandberg/TT & Bildkälla: Pexels

70-årig pappa misstänks ha våldtagit sin 34-åriga dotter

En 70-årig pappa misstänks ha förgripit sig sexuellt på sin 34-åriga dotter under en gemensam resa i Kreta. Pappan ska då ha slagit sin dotter och dragit med henne till en öde strand där han sedan ska ha våldtagit henne. Nu åtalas mannen.


En brittisk 34-årig kvinna som var på semester på den grekiska ön Kreta blev utsatt för en brutal attack – och gärningsmannen misstänks vara hennes egen 70-åriga pappa.

Det var när kvinnan gick till polisen för att förtälja om påträngande minnesbilder från en överfallsattack hon utsatts för, i Malia förra veckan, som ett makabert fynd upptäcktes, skriver Daily mail.

Pappan misstänks ha våldtagit dottern på öde strand

Poliser som granskade övervakningsfilmer från platsen kunde se att kvinnan befann sig i sällskap av sin egen pappa sittandes vid en bar på semesterorten.

På filmen ska pappan ha gjort obscena gester mot dottern. Han ska dels ha slagit dottern i ansiktet och sedan dragit med henne ut på gatan – och sedan ska han ha våldtagit henne på en öde strand.

Kvinnan ska ha erkänt att hon var berusad och inte kunde minnas något av sin angripare, förutom att han bar helvita kläder. Och det var när polisen kunde koppla vittnesbilden med filmer från övervakningskameror som mannen, som inte identifierats, kunde gripas två dagar efter att kvinnan gick till polisen.

Dotterns skador överensstämde med våldtäkt

Läkare som intervjuats om händelsen för lokaltidningen "Neakriti" berättar att kvinnan varit "täckt" av skador som överensstämde med stenar och grenar som hittades på stranden.

Utredare av fallet tillade även att hennes skador överensstämde med våldtäkt och att DNA-prover har samlats in, rapporterar Daily mail.

Polisen som grep fadern i lördags förde honom i handbojor till en lokal domarmyndighet där han åtalades misstänkt för grov våldtäkt, sexuella övergrepp och våld i hemmet.

Pappan ska i förhör ha förnekat attacken efter att ha ställts inför åklagare samma dag.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!