McDonald's-restaurangen har fått nog.
McDonald's-restaurangen har fått nog. - Foto: Erik Simander/TT och Helena Landstedt/TT

McDonald's-restaurangens oväntade drag – för att slippa stökiga tonåringar

Efter en tid av bråk, stök och oljud har en McDonald's-restaurang nu tröttnat. Därför tar man nu till ett minst sagt udda drag för att få bukt med tonårsgängen som skapar oreda i snabbmatskedjans lokaler.


På senare tid har en McDonald's-restaurang i Wrexham i norra Wales plågats av stökigheter. Framförallt är det ungdomsgäng som ställt till med bråk och tumult under kvällstid – något som snabbmatskedjan nu fått nog av.

Man har därför beslutat sig för att stänga av restaurangens wifi under kvällarna, i hopp om att färre tonåringar ska använda lokalerna som en samlingsplats, rapporterar The Mirror.

Men det slutar inte där. 

Hemligheten bakom McDonald's Coca-Cola: Därför är den godare än annan läsk

Polisen: "Borde minimera problemen"

För att bli av med den stökiga stämningen har McDonald's-restaurangen nämligen också fattat beslut om att endast spela klassisk musik, i form av Beethoven eller Bach, från klockan 17, eftersom det har en "lugnande effekt".

– Såvida vi inte har några lokala och bråkiga Beethoven-entusiaster så borde det här minimera några av problemen, säger polisinspektören Luke Hughes om tilltaget, enligt The Mirror.

McDonald's glädjebesked: Kundernas stora favorit kommer tillbaka

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!