Detta efter att han attackerats av 31-årige Rudy Eugene som misstänks ha varit hög på. . .
1 av 3
Detta efter att han attackerats av 31-årige Rudy Eugene som misstänks ha varit hög på. . . - Foto: Miamipolisen
Ronald Poppo är uppdaterad om medias uppmärksamhet och har gått med på att släppa två bilder till pressen.
2 av 3
Ronald Poppo är uppdaterad om medias uppmärksamhet och har gått med på att släppa två bilder till pressen. - Foto: Miamipolisen
Varning för känsliga läsare! Bildspelet innehåller bilder som kan uppfattas som mycket stötande.
3 av 3
Varning för känsliga läsare! Bildspelet innehåller bilder som kan uppfattas som mycket stötande. - Foto: Miamipolisen

Mannen med uppätet ansikte uppe från sjuksängen

"Han är en extremt charmig man."


Detta har hänt

Polisen larmades om att två män stod och slogs med varandra under en bro. Väl framme på platsen visade det sig att en hemlös man attackerats av 31-årige Rudy Eugene som hade börjat bita och äta från sitt offers ansikte.

Kannibalen blev beordrad att att backa undan av polisen. När han inte lydde sköts han - men fortsatte att nafsa i sig bitar från ansiktet. Polisen bestämde sig då för att avlossa ytterligare skott och dödade då den nakne förövaren.

– Baserat på den information vi fått är vår polisman en hjälte som räddade ett liv, säger en talesperson från polisen om konstapeln som skjutit Rudy Eugene.

MIAMI. Lite mer än tre veckor efter den brutala kannibalattacken som kostade Ronald Poppo näsan, ena ögat och 50 procent av ansiktshuden, är offret uppe på benen igen.

65-åringen har opererats tre gånger och läkarna imponeras av mannens livsglädje.

– Det är fantastisk. Han är en extremt charmig man. Man pratar med honom och han är positiv, väldigt angenäm, han har inte sagt en negativ sak till mig, säger plastikkirurgen Wrood Kassira enligt Huffington Post.

Medveten om uppmärksamheten

Offret har tidigare varit hemlös och bott i närheten av den bro han attackerats vid. Angriparen var 31-årige Rudy Eugune som sköts till döds i samband med kannibalattacken.

Poppo har legat i koma sedan dess och läkarna har kämpat för att hålla honom vid liv.Nu är 65-åringen däremot äntligen på bättringsvägen.

– Vi har experter på mental hälsa som hjälper honom att anpassa sig, och han anpassar sig anmärkningsvärt väl, berättar Kassira.

 

Se mer här:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!