Kristina Rose tycker att Mitt Romney viftar som Hitler. OBS - bilden är ett montage.
Kristina Rose tycker att Mitt Romney viftar som Hitler. OBS - bilden är ett montage. - Foto: Mary Altaffer/AP/SCANPIX / Faksimil

Porrstjärnans attack: "Romney viftar som Hitler"

"Superslut of the year" verkar inte vara republikan. Nu jämför Kristina Rose deras presidentkandidat med Nazitysklands ledare.


USA. Här är det oväntade men stenhårda påhoppet mot den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney. Den prisbelönta amerikanska porrstjärnan Kristina Rose jämför honom med  Nazitysklands diktator Adolf Hitler i ett inlägg på Twitter:

https://twitter.com/kristinarosexxx/status/243020858447253505

Romney är dock populär hos det gamla gardet i porrindustrin. En av de mest kända skådespelerskorna, Jenna Jameson, uttryckte i augusti sitt stöd. Det är dock oklart om det var uppskattat av presidentkandidaten. Även den manliga porrfilmslegendaren Ron Jeremy har hyllat Mitt Romney, men sagt att det ändå inte är säkert att han får hans röst.

Kristina Rose har nästan 140 000 följare på Twitter. Förutom priset som "Superslut of the year" på XCRO-galan 2011 tog även Rose storslam med tre priser på AVN Awards samma år, bland annat för sin roll i filmen "Buttwoman vs. Slutwoman".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!