2013 i ett nötskal – här är en twerkande tjuv

Tjuven passade på att värma upp – genom att twerka i en timme.


Se hunden som twerkar bättre än Miley Cyrus

Den här lilla hunden är inte det minsta blyg och twerkar gärna loss framför kameran.

NEW YORK. Twerk it! Trots benägen hjälp från allas våran Miley Cyrus fick "twerk" se sig slaget av "selfie" som årets ord. Trist.

Men nu kan twerkandet konkurrera på andra sätt. Tidigare har vi sett brottslingar som fångats på bild när de tagit egobilder – nu har de fått konkurrens av en twerkande inbrottstjuv.

27-åriga Lindsey Riddle upptäckte nämligen att någon hade länsat två paket som hade skickats hem till henne, så hon bestämde sig för att kolla igenom övervakningsfilmerna från hennes hus i New York.

Twerkade i en timme

Hon hittade också de två tjuvarna, en man som stal innehållet i hennes paket och en kvinna som höll utkik. Men det var inte det som var häpnadsväckande.

–  Det intressanta var vad som hände innan inbrottet, då kvinnan stod och twerkade utanför huset. I en hel timme. Hon tog paus ibland, men fortsatte snart igen, ofta i mannens knä, säger Riddle till gothamist.

Riddle polisanmälde den twerkande tjuven, och la dessutom upp övervakningsfilmen på Youtube med beskrivningen "varning Brooklyn. En twerkande tjuv går lös". 

Se "uppvärmningen" här:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!