Miljonären frias för våldtäkt: "Jag snubblade och råkade penetrera henne"

Han skulle vara snäll och bara erbjuda henne en t-shirt att sova i, när han "råkade snubbla" och ramla på den 18-åriga kvinnan.


Saudiske miljonären Ehsan Abdulaziz, 46, har friats för våldtäkt, skriver The Independent.

Han påstår nämligen att han ”snubblade” och av ”misstag” ”råkade” penetrera den 18-åriga tjejen när hon låg och sov på hans soffa efter en festkväll i London.

Abdulaziz hade precis haft sex med kvinnans 24-åriga kompis, när han enligt egen utsago skulle se om 18-åringen vill ha en t-shirt att sova i eller kanske ta en taxi hem. Det gick inte riktigt som han planerat. I stället menar han alltså att han föll på henne, och att det kan ha varit så att hans penis stack ut ur underkläderna när detta hände.

Tonårstjejen beskriver något helt annat. Hon berättar att hon vaknade av att Abdulaziz låg ovanpå och tvingade sig på henne.

Men inte nog med det.

Abdulaziz sperma och DNA hittades nämligen inuti den unga kvinnan – men Abdulaziz har en förklaring till det också. Han menar nämligen att kvinnan tagit hans händer och placerat dem mellan sina ben och att sperma och DNA då hamnat där. Och nu har han alltså friats från anklagelserna i Southwark Crown Court i London. Juryn behövde bara 30 minuter på sig att bestämma sig.

– Jag är ömtålig, jag föll men ingenting hände, säger Abdulaziz enligt The Independent.

”Okej”.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

Nordea: Trycket på hushållen lättar

Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.

Tidsfrist löpte ut – universitetsprotest fortgår

USA:s studentprotester mot Israels krigföring i Gaza fortsätter – och växer. Universiteten brottas med balansgången mellan vissa studenters yttrandefrihet och andras säkerhet – och mäktiga givares intressen.

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

1 timme sedan
I stora antiterrorräder i Australien har sju personer gripits. De misstänkta har kopplingar till en tonåring som i förra veckan knivhögg en assyrisk biskop.

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

1 timme sedan
Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

SBAB fortsätter sänka boräntor

1 timme sedan
SBAB fortsätter sänka sina korta boräntor – tremånadersräntan är nu under 5 procent. De korta räntorna har ju börjat sikta in sig på att Riksbanken snart kommer att sänka sin styrränta, säger Lars Lindmark på SBAB.