Mannen går till våldsam attack – knockar flickvännen till marken

Den kraftige och långe mannen använder all sin kraft för att slå kvinnan rakt i ansiktet.


Det är riktigt brutala scener som fångats på video av ett vittne som ser hela misshandlen från ett fönster. En kvinna skäller och slår på en man ute på en parkering i staden Yekaterinburg i Ryssland och mannen låter henne hållas. Kvinnan skriker ”Va fan har du gjort?” på ryska.

Efter en stund försöker kvinnan ta sig in i mannens bil och då börjar mannen krama om kvinnan. Hon fortsätter knuffa och slå på mannen. Till slut brister det.

Det är riktigt obehagligt se hur den kraftige mannen använder all sin kraft för att slå kvinnan rakt i ansiktet. Han får in några riktigt kraftiga slag och kvinnan knockas till marken där hon blir liggande.

Ett kvinnligt vittne kommer fram och lyckas få mannen att sluta slå. Den muskulöse mannen sliter upp offret från gatan och slänger mer eller mindre in henne i bilen, skriver brittiska Metro. Paret åker i väg i bilen och vad som hände sen är oklart.

Andra våldsamma överfall som fångats på video är bland annat 65-åringen som slås medvetslös i Thailand och gänget som misshandlar en 14-åring så svårt att hon tappar håret.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!