Felicity fick en liten överraskning när hennes Burger King-mål kostade 8000 kronor.
1 av 2
Felicity fick en liten överraskning när hennes Burger King-mål kostade 8000 kronor. - Foto: Facebook/TT
Kassörskan råkade göra lite fel.
2 av 2
Kassörskan råkade göra lite fel. - Foto: TT

Felicity köpte meny på Burger King – för 8 000 kronor

Inget blev som det var tänkt när Felicity Cotton köpte en meny på Burger King.


Felicity Cotton, 28, gick inte ont anandes in på en av snabbmatskedjan Burger Kings restauranger i Storbritannien. Hon beställde en dubbel cheeseburgare med bacon och en nacho burgare-mål, tryckte in sin pinkod och betalade.

Först två dagar senare, när hon kollade sitt banksaldo på telefonen, såg hon plötsligt att saldot på kontot låg på minus, skriver Metro UK.

– Jag tänkte "hur kan jag ha gjort av med så mycket pengar? Så mycket shoppade jag inte i helgen", säger Felicity.

Hon började leta bland sina transaktioner och insåg då att det inte var hon som hade shoppat för mycket, utan att hennes lunch på Burger King kostat henne 712 pund, ungefär 7900 kronor.

Kassörskan på restaurangen hade av någon anledning slagit in en sjua framför totalbeloppet vilket gjort att målet kostat flera tusen kronor mer än vad det egentligen var tänkt.

– Det var en enorm chock. Jag trodde först inte mina ögon, säger Felicity.

Efter att ha fått tag i en person på Burger Kings huvudkontor kommer Felicity nu att få sina pengar tillbaka. Det kommer dock ta upp till tre veckor, enligt dem.

– Jag har räkningar att betala och de lämnar mig i en väldigt knivig situation. Och jag har inte ens fått en ursäkt, säger Felicity till Metro UK.

Så en vänlig påminnelse till alla som betalar med kort: det kan vara en rätt bra idé att kolla totalsumman innan du knappar in koden.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Thomas som kulle åka buss och fick betala 255 000 kronor.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har något liknande hänt dig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ölbryggeriet i konkurs på grund av dålig ekonomi

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Två gripna – anklagas för spioneri för Ryssland

Två män har gripits i tyska Bayern, misstänkta för att ha spionerat för Ryssland och planerat bombdåd och mordbrand i Tyskland – bland annat mot en amerikansk militärbas. Syftet var enligt anklagelserna att undergräva Tysklands militära stöd till Ukraina.

Kan bygga upp Børsen – med hjälp av Paris

Danmark sörjer branden som fullständigt ödelagt en av Köpenhamns äldsta byggnader. Unika kulturvärden har gått upp i rök, men det finns hopp om återuppbyggnad av Børsen – med hjälp av Frankrike.

Minskad köttproduktion – stänger storslakteri

Den danska köttproducenten Danish Crown stänger ytterligare ett av sina slakterier. Beslutet att lägga ner anläggningen i Ringsted är en följd av en minskad grisproduktion i landet.

Statsministern duckar frågor i Bryssel

Nästan alla EU-ledare har svarat på frågor runt pågående toppmöte i Bryssel. Men från Sveriges statsminister Ulf Kristersson (M) är det än så länge tyst, bortsett från ett kort uttalande om EU:s ekonomi på väg in till dagens möte.