Här pussar mannen skådespelerskans bröst i live-tv – mot hennes vilja

Det sexuella ofredandet skedde i livsändning efter att skådespelerskan Soraya hade sagt nej till att kyssa sin motspelare.


Det franska tv-eventet "35 Heures de Baba" har orsakat rejäl tittarstorm, i samband med en 35 timmar lång direktsändning med programledaren Cyril Hanouna.


Det var i fredags kväll som programmet gjorde en parodi på det brutala rån som Kim Kardashian nyligen blev utsatt för.


Som om inte det vore smaklöst nog i sig, så blev kvinnan som spelade rollen som Kim dessutom utsatt för sexuellt ofredande av sin motspelare, i direktsändning.

I ett tävlingsliknande moment i parodiinslaget skulle en man vid namn Jean-Michel Maire spela en roll som låssmed och befria "Kim", som spelades av skådespelerskan Soraya.


När fritagningen var över föreslog programledaren att Soraya skulle ge sin befriande låssmed en kyss som tack för hjälpen.


I filmklippet syns tydligt hur Soraya vägrar kyssa Jean-Michel Maire, varpå programledaren uppmanar henne att bjuda på "en liten puss på kinden bara".


När Soraya till slut vänder kinden mot sin motspelare och godkänner en puss, så chockar han i stället både publiken och Soraya med att kyssa henne på ena bröstet.


Ja, han kysste alltså hennes bröst. Utan samtycke, i direktsändning. Inslaget skapade snabbt raseri bland tittare och i sociala medier världen över.

"Sexuellt ofredande live i skitstöveln Hanounas program" skriver en upprörd tittare och får svaret "Ja, #35HoursOfBaba har gått från motbjudande till patetiskt och jag kan inte skratta."

The Superior Council of Audiovisual – motsvarande tittarombudsmannen i Sverige – fick ta emot en våg av anmälningar i samband med händelsen, skriver Buzzfeed.

Även här i Sverige har tittare rasat över ett TV-inslag, som sändes i populära Fråga Doktorn. De pornografiska bilderna uppskattades ifrågasattes starkt. Och när det kommer till Sorayas motspelare i det franska TV-programmet så borde han och många andra helt klart ta en titt på den här smarta listan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att programmet borde anmälas för granskning?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kosttillskott återkallades – flera döda

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

1 timme sedan
Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

1 timme sedan
Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.