På en bild har de "korsfäst" en hundvalp och sprättat upp magen.
På en bild har de "korsfäst" en hundvalp och sprättat upp magen. - Foto: Instgram

Tonårstjejer adopterade hemlösa djur – för att sedan tortera dem till döds

De två tjejerna greps efter att de lagt ut bilder och filmer på sig själva när de torterade och dödade djur de adopterat.


De båda 17-åringarna greps av polis i den staden Vladivostok i östra Ryssland efter att de postat bilder på sig själva när de torterade och dödade djur.

Tjejerna, som fortfarande går i skolan, kommer från den östryska staden Khabarovsk. De brukar enligt Metro UK bära skräckfilmsinspirerat smink och kontaktlinser. Efter att djurrättsaktivister sett de fruktansvärda bilderna larmades polis.

Bildkälla: Instagram

Det ska till och med ha gått så långt att personer i flickornas hemstad hade en namninsamling för att få slut deras djurplågeri.

Tjejerna ska ha fått tag på djuren från olika hund- och katthem för oönskade djur. Där lovade de dyrt och heligt att ta hand om djuren innan de adopterade dem.

Bildkälla: Instagram

Bilderna och filmerna på djuren lade de två tjejerna ut på sociala medier. På de brutala bilderna visar tjejerna stolt upp hur de skär ut en katts hjärta.

En annan visar en hundvalp som spikats upp på en vägg, som om den blivit korsfäst, med en uppsprättad mage, och en tredje en hund som hänger i sitt koppel från taket och sedan skjuts med en luftpistol.

Bildkälla: Instagram

En av flickorna har dessutom lagt ut en status där hon skriver att hon funderar på att mörda sin egen mamma, och frågar hur många år hon skulle kunna få i fängelse om hon blir upptäckt, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare uppmärksammat hemska fall av djurplågeri i Sverige. 17-åriga Sofias katt smetades in med avföring och katten Sally fick magen uppskuren.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny studie om övergrepp förvånade forskare

Över 20 döda i oväder i Papua Nya Guinea

Minst 23 människor på höglandet i Papua Nya Guinea har omkommit i översvämningar och jordskred efter oväder.

Port sprängd i flerbostadshus i Åkersberga

En explosion misstänks ha inträffat vid en port i ett fem våningar högt bostadshus i Åkersberga norr om Stockholm.

Enorm AI-superdator byggs i Danmark

Danmark får en av världens snabbaste superdatorer. Kraftmonstret är inriktat mot generativ AI som ska ta fram nya proteinbaserade läkemedel.

Japan höjer räntan efter 17 år

Den japanska centralbanken höjer räntan för första gången på 17 år och lämnar minusräntan. Skälet är främst att löneökningar har tagit fart.

700 instängda i australisk avkrok

1 timme sedan
Omkring 700 människor var strandsatta i norra Australien på tisdagen sedan en tropisk cyklon vid namn Megan dragit förbi och brutit förbindelser med resten av landet.