Julie chockades av sin makes otrohet med dottern.
1 av 3
Julie chockades av sin makes otrohet med dottern. - Foto: TT / Pixabay
Hon visade sig senare bli gravid.
2 av 3
Hon visade sig senare bli gravid. - Foto: Hasse Holmberg / SCANPIX
Ingen av kvinnorna är ihop med Vince längre.
3 av 3
Ingen av kvinnorna är ihop med Vince längre. - Foto: SVENSKA DAGBLADET

Julies dotter var otrogen med hennes man – sen ringde hon med värre nyheter

Julie märkte att hennes dotter och hennes man hade en otrohetsaffär. Det visade sig inte vara det värsta...


Julie King, från England, hade hittat mannen i sitt liv. När hon gifte sig med Vince Bienvenu var hon lyckligast på jorden. Snabbt raserades hela hennes förhållande – och hennes liv – när hon fick reda på att han varit otrogen.

TT

Det var inte lika illa som Jane som trodde att maken var otrogen – men det visade sig vara mycket värre.

Det var inte med vem som helst han hade varit otrogen med. Det var hennes 25-åriga dotter Leanne. Både mor och dotter pratar ut om det i en lång intervju hos Mirror.

Otrohetshistorien började med att Leanne förlorade sitt barn som var dödfött. Hon sökte tröst hos sin 41-åriga styvfar när mamman var och jobbade. En tröst som snabbt förvandlades till något annat.

47-åriga Julie misstänkte att någonting var fel. Hon frågade Vince om han var otrogen men han blånekade. Hennes dotter kunde dock inte bära på hemligheten längre och avslöjade allt för sin mamma.

Efter mycket om och men så bestämde sig Julie för att ändå förlåta Vince och gav förhållandet en ny chans. Det höll inte länge och ganska snabbt bröt hon helt kontakten med både sin ex-man och sin dotter.

Några månader senare ringde det på telefonen. Det var dottern Leanne på andra sidan luren. Hon hade någonting att berätta för sin mamma. Hon var gravid – och pappan var mammans ex-man.

Hon blev gravid med sin mammas man TT

I flera månader gick Julie runt i konstant chock, men med tiden fick det också uppför henne att hon vill ha kontakt med sitt barnbarn. Där och då började hon att försöka bygga upp förhållandet med dottern igen. Trots att hon då hade ett förhållande med Vince.

Det visade sig vara riktigt svårt. Sonen som Leanne födde liknade Vince oerhört mycket till utseendet. I alla fall så kände Julie att det var riktigt tufft att kolla på sitt barnbarn Nevaeh då alla minnen snabbt kom tillbaka.

Kort tid efter barnet hade fötts så gjorde Vince och Leanne slut. Då var det istället Julie som blev en tröstande axel för dottern och sedan dess har deras familjerelation varit starkare än någonsin. I intervjun med Mirror säger Leanne att hon "absolut inte ångrar någonting", men att Vince var en mästare på att manipulera både mor och dotter.

Vince själv fick också ett samtal från Mirror där han berättade att han ibland träffar sitt barn och att "saker och ting händer bara" angående otrohetsaffären.

Läs också om en kvinna som insåg att hon förlovat sig med sin egen bror – eller om en kvinna som fejkade sin egen död för att slippa gifta sig.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!