Clare blev attackerad av sitt ex.
Clare blev attackerad av sitt ex. - Foto: Facebook/Google Maps

Clare, 21, bytte nummer med en kille – då blev hon misshandlad av sitt ex

21-åriga Clare var ute tillsammans med sin vänner när hon blev attackerad av sin ex-pojkvän.


21-åriga Clare var ute tillsammans med sina vänner i Bicester, Oxfordshire, när hon blev attackerad av sitt svartsjuka ex.

Det var när Clares 20-åriga ex-pojkvän såg henne byta nummer med en annan kille utanför en lokalpub som han blev helt vansinnig.

Han attackerade henne och bröt hennes käke och sparkade på henne när hon låg på marken, skriver Daily Mail.

Hon fördes till sjukhus snabbt och under två timmar opererade kirurger hennes käke. Ex-pojkvännens misshandel resulterade i att 21-åringen fick tre permanenta titanplattor fästa i käken.

Ex-pojkvännen hade betett sig väldigt svartsjukt och kunde blir arg för ingenting, menar Clare.

Misshandeln ägde rum bara några dagar efter att Clare hade kommit hem från USA för att fira jul med sin familj.

– Jag tittade på mig själv och grät. Min jul var förstörd, min födelsedag var förstörd. Jag var i chocktillstånd, jag var väldigt ledsen för jag hade aldrig genomgått en stor operation innan och var livrädd, säger Clare till tidningen.

Den 20-åriga ex-pojkvännen erkände sig skyldig i juni tidigare i år vid Oxford Crown Court och dömdes till sex år och åtta månaders fängelse för skadorna han orsakat henne, skriver Daily Mail.

Nyheter24 har även skrivit om Stephanie som blev misshandlad av sin pojkvän för att hon sa nej till sex och om en kille som blev misshandlad efter att ha kysst sin pojkvän på Burger King.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!