Kvinnan blev överfallen av tafsare i publikhavet – då gjorde stjärnan det här

Popstjärnan tystar musiken och läxar upp ett gäng perversa tafsare ordentligt.


Det var i lördags som den pakistanske stjärnan Atif Aslam fick avbryta sin konsert mitt under en låt för att läxa upp ett gäng killar som tafsade på ett kvinnligt fan.

Händelsen filmades, och i klippet som du kan se i spelaren ovan så ser man hur den 33-åriga sångaren, som är en stjärna i sitt hemland, är mitt inne i konserten när han ber sitt band sluta spela. Han går fram till killarna som tafsar och enligt The Times of India frågar han dem om de aldrig sett en tjej förut. Han följer sedan upp med repliken ”Din mamma eller syster skulle kunna vara här”.

Efter att ha varnat killarna tar popstjärnan sedan upp tjejen på scen, och ber konsertarrangörerna att ge henne en annan plats i publiken.

Innan han fortsätter konserten uppmanar han slutligen killarna att bete sig som människor.

--

Se även det här klippet, där ett gäng kvinnor på en buss går till attack mot en tafsare.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är han en hjälte?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

1 timme sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

1 timme sedan
Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Täby: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Bil och buss inblandad i trafikolycka i Arninge.", skriver polisen på sin hemsida.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.